Miratech erken gebelik testi doğru sonuç veriyor mu?

Mor_menekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
275
366
103
Merhaba arkadaşlar
Adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım. İlk baktığımda çizgi yoktu. Ancak 10 dk kadar sonra baktığımda ikinci çizgi çok silikti. Ama bunu testi açıp kağıdı çıkardığım da gördüm. Ve kutunun üstünde 10dk sonraki sonuçlar geçersiz yazıyordu. Bir gün sonra tekrar miratech erken gebelik testi yaptım ve 5 dakika içinde iki çizgi belirgindi. Ama forumda okuduğum konularda güvenilir olmadığı söylenmiş. Kafam karıştı hamile miyim ? Değil miyim ? Bu testi yapıp olumlu sonuç alan oldu mu?

Ben en yaptım saatler sonra yalancı çift çizgi çıktığını hatta çeşme altına tutsan çift çizgi çıktığını okumuştum ama ben tek çizgiydi silik çizgi bile çıkmadı bilmiyorum adetimi bekliyorum artık

Bende bu yüzden şüpheye düştüm zaten. Çok fazla olumsuz yorum okudum

Bende bu yüzden şüpheye düştüm zaten. Çok fazla olumsuz yorum okudum
Kesin sonuç kan testi. Ben tek çizgiyi gördükten sonra kan testi bile yapmadım. Silik çizgi çıksaydı gidip kan verecektim o bile olmayınca adeti beklemeye başladım

Ben miratechin erken değilde normal gebelik testiyle yapmıştım.Çift çizgi çıkmıştı ve hamileydim.

Ben kullanmıştım ilk bebeğim de bende de böyle çıkmıştı adete 10 gün varken ..inş sende de pozitif tir sonuç . Bana da eşim inanmamıştı erkenden belli olmaz yanlıştır dedi ama sonuç şu an 3 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…