• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Miratech erken gebelik testi adetime 4 gün kala yaptım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emmawatson1223

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
61
27
88
30
Miratech erken gebelik testi adetime 4 gün vardı ilk 5 dk silik 2 ci çizgi çıktı lütfen bu durumu yaşayanlar yanıt versin miratech erken gebelik testi kullananlar lütfen yardımcı olun kaset teste hiçbirşey çıkmadı

A2E60FCE-2C68-4B51-B8C8-8A7B951D12E8.jpeg

Silik bi cizgi var cok hafif

Bu testle ilgili bi bilgim yok.
Ama silik bi çizgi görüyorum gebeyseniz yeni muhtemelen.

Olsun canm. Hani çizgi cok silik yani varsa yeni. Sen adetini bekle yada kan testi yaptır. Benim düşüncem tabi. Bazi kisilerde gelir yazar derler

Yazarlar inşallah.
Yani dediğim gibi ya adetinizi bekleyin yada kan testi yapın. Varsa çıkar zaten yoksa da ona gore hareket edersiniz.

Tek değilmişim :KK76:

2 gun varken yapmistm ben o markayi ilk 10 dk bisey cikmadi attik cope 1 saat sonra bakmak geldi icinden baya koyuydu hemen acile gittik 158 cikti degerim.

Benimki çok daha inceydi ben dışında kimse görmüyordu fotoda da net değildi adete 6 gün vardı laboquick erken gebelik testiydi benim sonra adetten 5 gün geçti tekrar normal gebelik yaptım yine aynı marka bu sefer daha koyuydu muhtemelen yeni bi gebelik adeti ister bekleyin ister kan verin bence olumlu hayırlı uğurlu olsun

Var gibi görunuyor test hatali degilse ve 5 dk icinde cikti diyor 🥰
Bu onemli bir detay. Muhtemelen daha cok yeni karismis idrara. Benim bundan bir tik koyu cikmisti ertesi gun kan degerim 18 di
Evet çizgisi cok silik yeni yani belli inşallah güzel haberler 🤗🙂

Konu sahibi tavsiyem hemen kan vermeyin. Koyulasmasini ve adet gecmesini bekleyin. Adet gununuze kadar cok az artiyor. Adet gununuzden sonra artiş cogaliyor.
Ben 18 degerle ogrendim kollarim delik desik oldu... 2 gunde bir yenilememi istediler cunku. 1 haftada 200 oldu da tamam dediler.

Back