Miras !!

venuce25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
56
21
Kızlar Merhaba nerden başlasam bilemiyorum babam kanserden vefat etti biz 4 kardeşiz ben en Küçükleriyim babamdan miras kalmıştı bağ bahçe ... 4 e bölündü miras ben o acıyla mirası düşünmek bile istemedim ancak kardeşlerim rahat durmadı lar üniversitede okuyordum tek başıma ev tuttum elimden herseyi almak istediler silahlar bile konuştu o zamanki sevgilim şimdiki kocam benim için canını tehlikeye attı kurtardı beni onlardan kanallarının altına aldı . Ben herkesle bağlantısı kopardım memleketime bir daha gitmedim akrabalarima da ... gidersem biliyorumki başıma kötü şeyler gelecek . Babamın vefatıyla tüm gecmisim silindi hiç yaşanmamış gibi . Tamamen ortadan kayboldum soyadı değişti evlendim çocuğum dahi oldu ise başladım . Hayatımda bir şeyler eksik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mirastan hala hak talep edebilirsiniz soyadınızın değişmesi soyunuzun değiştiği anlamına gelmez ama ben sorunuz ne onu anlamadım?

Sadece anlatmak istemiş rahatlamak için galiba.

Miras için aileler birbirine nasıl giriyor hiç anlamıyorumki .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Soru sormak değilde içimi dökmek istedim hiç arkadaşım yok aileme bile güvenemiyorsam kime nasıl güvenebilirim ki... işin ucunda para olduktan sonra kardes katili de olurlar evlat katili de . Kendi payını aldım işte onları istediler zor kullanarak hemde. Suç duyurusunda bile bulundum ancak kamera kayıtları hersey yok olmuş ne hikmetse. Benim tek korkum evladına musallat olmaları eşimin hali vakti yerinde herseyi yaparlar. Kardeş musvetteleri

X