- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
-
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Yok tatlım eşide çocuğu da yok. O ya biz bursadayız dayı artvinde. Artık gidip yardımcı olcaz bakalım. Zaten trk dayanağı bizlerdik, yine yanında olcaz.Eşi oğlu falan yok mu? Yoksa eğer geçebilir bence ama hukuki olarak bilemiyorum maalesef bir avukata danışmalısınız diye düşünüyorum..
Ahh sormaa.. annem ananem daha çok destek oluR dayıya kendi evladından. Nabcan güzelim allah insanlık versin. Ne emeklerle büyüüttü okutmaya çalıştı. Ama nabcannnHiç kimsesi yoksa en yakına geçer diye biliyorum.
Bu milleti anlamıyorum ya.. annen baban açken, kendin tok nasıl gezersin?
Neyse ileride çoluğum çocuğum olur böyle kınamıyorum.
Peki banka parada kesinti yaparmı? Ve maaş bağlanırmı acaba?Eğer çocuğu eşi yoksa babaya kalır mirası canm hukukta böyle
Banka muhtemelen kesinti yapmaz maaş bağlanmaz sadece evi ve bankadaki parayı alabilir dayınızPeki banka parada kesinti yaparmı? Ve maaş bağlanırmı acaba?
Tatlım peki maaşını babasına döndürebilirmiyiz acaba? Hani baba ölünce evlada kalıor ya o şekilde babayada kalırmı acaba? Birde banka kesinti yaparmı o paradanonce eşe, sonra cocuklara şeklinde geçer. Daha sonra Anne baba sonra kardeşler şeklinde
1 baba 2 oğul, ise %50 şer baba ve diğer oğul alır
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Bnm annemin bir dayısı var 78 yaşında. köyde yaşıor hiçbir sosyal güvencesi yok. Malı mülküde yoK. Bunun ikioğlu var. Biri evli kebdi başına bakıyor.bir oğlu daha vardı. Sağlık memuruydu. Kendisi yalnız yaşıordu biraz huysuz ve pintiydi. Geçen hafta bir kaza geçirdi ve onu kaybettik allah rahmet eylesin. Bu oğulun bir evi, ve bankada yüklü miktar parası var. Bu durumda bu ev ve bankadaki parayı dayı alabilirmi? Özellijle bankadaki para? Çünkü fazla fazla biriktirmiş ve dayı alırsa baya rahat eder. Birde dayının maaşı da yok. Acaba bu çocuğun maaşı babaya geçermi? Böyle bir imkan var mı?
Yasal mirasçıları olarak,eğer eş ve çocuğu yoksa baba ve kardeşe geçer.Herhangi bir maaş bağlanmaz.Fakat iyice araştırıp,sosyal güvence haklarından ölüm parası veya varsa sigortası,tazminat alabilirler.Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Bnm annemin bir dayısı var 78 yaşında. köyde yaşıor hiçbir sosyal güvencesi yok. Malı mülküde yoK. Bunun ikioğlu var. Biri evli kebdi başına bakıyor.bir oğlu daha vardı. Sağlık memuruydu. Kendisi yalnız yaşıordu biraz huysuz ve pintiydi. Geçen hafta bir kaza geçirdi ve onu kaybettik allah rahmet eylesin. Bu oğulun bir evi, ve bankada yüklü miktar parası var. Bu durumda bu ev ve bankadaki parayı dayı alabilirmi? Özellijle bankadaki para? Çünkü fazla fazla biriktirmiş ve dayı alırsa baya rahat eder. Birde dayının maaşı da yok. Acaba bu çocuğun maaşı babaya geçermi? Böyle bir imkan var mı?
78 yaşındaki dayının daha ne kadar paraya ihtiyacı olur?Tatlım peki maaşını babasına döndürebilirmiyiz acaba? Hani baba ölünce evlada kalıor ya o şekilde babayada kalırmı acaba? Birde banka kesinti yaparmı o paradan
öyle bir şey olsa bile erkek evlada kalmazTatlım peki maaşını babasına döndürebilirmiyiz acaba? Hani baba ölünce evlada kalıor ya o şekilde babayada kalırmı acaba? Birde banka kesinti yaparmı o paradan
78 yaşındaki dayının daha ne kadar paraya ihtiyacı olur?
adamın birikimi ve evi varmış muhtemelen bir de aracı onlar kalacak...
hem dayının diğer oğlu bakıyomuş galiba babaya o ilgilenir siz neden bursadan kalkıp artvine gidiyorsunuz ki...
ya bir de bursa da neden bu kadar çok Artvinli var ki anlamıyorum ben
Tatlım peki maaşını babasına döndürebilirmiyiz acaba? Hani baba ölünce evlada kalıor ya o şekilde babayada kalırmı acaba? Birde banka kesinti yaparmı o paradan
Diğer oğlu da ilgilenmiyormuş, hani dayı da ahir ömründe biraz rahat etsn diye düşünmüşlerdir, yaşlılıkta emekli aylığı olmaması çok zor.
Bu arada konu ile ilgisiz ama Bursa'da çok Artvinli olduğu için oraya Burtvin diyorlarmış öyle duymuştum.
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Bnm annemin bir dayısı var 78 yaşında. köyde yaşıor hiçbir sosyal güvencesi yok. Malı mülküde yoK. Bunun ikioğlu var. Biri evli kebdi başına bakıyor.bir oğlu daha vardı. Sağlık memuruydu. Kendisi yalnız yaşıordu biraz huysuz ve pintiydi. Geçen hafta bir kaza geçirdi ve onu kaybettik allah rahmet eylesin. Bu oğulun bir evi, ve bankada yüklü miktar parası var. Bu durumda bu ev ve bankadaki parayı dayı alabilirmi? Özellijle bankadaki para? Çünkü fazla fazla biriktirmiş ve dayı alırsa baya rahat eder. Birde dayının maaşı da yok. Acaba bu çocuğun maaşı babaya geçermi? Böyle bir imkan var mı?