Miras Marka cam kullanan var mı?

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Selam kızlar ,
Aranızda hiç Miras Marka bardak seti kullananız bar mı? Hoşuma giden bir modelle karşılaştım ancak markayı tanımıyorum ve netten sipariş vermeyi düşünüyorum :26:
Daha önce kullananların fikirlerine ihtiyacım var

Kimse kullanmamış anlaşılan.. Merkez numaralarından bölge satış temsilcisine ulaştım.. Bölge satış temsilcisindende bulunduğum yerdeki bayi adını öğrendim.. Bugün oraya gidicem inşallah ellerinde vardır

diğer topic de de söylediğim gibi piyasaya yeni çıkan bir mal ve iddialılarda ama yerinde görmende fayda var canım ürün kodu neydi siz yazın bulamazsan ben bakıyım burdan.

diğer topic de de söylediğim gibi piyasaya yeni çıkan bir mal ve iddialılarda ama yerinde görmende fayda var canım ürün kodu neydi siz yazın bulamazsan ben bakıyım burdan.

Pazarlamacılarının söylediği yer gittim ama yok dediler
Sonat 1111 tatlım modeli.. gidip elleyip görücem nasıl birşey olduğunu ama bulmaıyorumki bayilerini

ben senin için bakarım canım bide bunların 31 parçası var 61 parçası var hangisine bakıyorsun sen ?

tatlım ben aslında esas olarak set istemiyorum gereksiz geliyor bana o kadar çok takım..12 kadehle 12 meşrubat alsam yeter gözüyle bakıyorum.. ama mirasın camları nasıl bulaşık makinesine girer mi desenler resimde gördüğüm gibi kaliteklimi duruyor.. elle tutup inceleyemeyince emin olamıyor işte insan

canım bugün baktım bardakları güzel kaliteli dekorları da fotoğrafda göründüğü gibi sordum kırılması halinde temin ederiz dediler fiyatlarını da öğrendim sen hangi setinden istiyordun ?
31 Parça Seti var, 61 Parça Seti var, Çayseti var, Meşrubat bardağı var 6'lı , Ayaklı kadeh 6'lı var birde viski bardakları var onlarda 6'lı sen hangisinden istiyorsun ? ben sana ona göre fiyatlarını söyliyim

canım ben ayaklı kadeh 6 lı
meşrubat 6 lı olarak düşünüyorum... ama onları 12 li set yapıcam

Canım Ben Hepsinin Fiyatını yazıyım tek tek istersen daha iyi olur

31 Parça : 235 TL
61 Parça : 355 TL
Çayset : 50 TL
Meşrubat : 50 TL
Ayaklı Kadeh : 65 TL

bu fiyatları verdiler iyimidir bilmiyorum cnm bunlar bide 6 lı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…