- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
-
- Konu Sahibi turunculimon
Çok teşekkür ederim, konuya hiç yorum gelmemişti unutmuşum bile sorduğumuBulaşığı kullanmadım ama mintaxın cif tarzı temzileyicisini, banyo spreyini, çamaşır suyunu kullanıyorum Bence gayet güzeller. Diğerleri gibi temizliyor işte niye iki kat para verelim ki? Ayrıca şokta misin peynirleri falan pınardan çok daha güzel. Özellikle hellimi enfes.
Gürdalı bende denemiştim mintax çok daha iyi ondan. Mesela bingo yeni oksijenli çamaşır suyu çıkardı gerçekten kötü. Mintax ondan bile iyi ama tabi bir domestos değil :)Çok teşekkür ederim, konuya hiç yorum gelmemişti unutmuşum bile sorduğumuEn kısa zamanda denicem. Bencede iki katı para vermek mantıksız. Bimde gürdal markasının çamaşır suyunu kullanıyordum bende, bide mintax deneyeyim o zaman
HahaGürdalı bende denemiştim mintax çok daha iyi ondan. Mesela bingo yeni oksijenli çamaşır suyu çıkardı gerçekten kötü. Mintax ondan bile iyi ama tabi bir domestos değil :)
Ben yeni evli sayılırım, 2 seneye yakın. O yüzden pek içli dışlı değildim bu mevzularlaYumuşatıcı, tablet, parlatıcı , bulasık deterjanı, çamaşır suyu nu mintax in kullanıyorum hepsinden memnun kaldım . Cok eski marka aslında..
Bende denemeyi düşünüyorum en kısa zamandaMintax yumuşatıcıyı duydum. Güzelmiş. Bir dahakine onu alıp denicem. Diğer ürünlerini denemedim.
Çok sevindim bu yorumunuza, koku olayına bende takıktım. Denicem kesinlikle :)Ben ıkı senedır mıntax in bulasık tabletını kullanıyorum. Finish gibi tortu bırakmıyor faıry gibi koku bırakmıyor. Su ıcerken bıle faıry koku bıraktığında rahatsız oluyorum. Mıntax tan Cok memnunum. Tavsiye ederim .
Biraz eski bir konu ama fikrimi söylemeden geçemeyeceğim gerçekten bingonun oksijenli çamaşır suyu pek güzel değil hatta hiç değil ama biraz daha temiz içerikli ürünler kullanmayı tercih ediyorsanız sizi diğerlerine göre memnun edebilir gibiHahabingoyu denemedim ama kimileri memnun kimileri değil.. neyse benim gözüm mintaxta şuan :)
Bimin bind actvt bulaşık tableti de uygun fiyata ve çok güzel temizliyor tavsiye ederimMintax bulaşık tableti aldım ama pişman oldum lekeleri güzel çıkarmadı. Her yıkadığımda mutlaka bazı bulaşıkları ikinciye tekrar yıkamak zorunda kaldım. Ben memnun değildim.