• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
doğru diyorsunuz, ben geçen sene gittiğimde tüm değerlerim normaldi herhangi bir vitamin tedavisine ihtiyacın yok dedi doktor ama saç dökülmesiyle ilgili o zaman görüşmemiştim tabi. Tekrardan bi gitmek iyi olacak gibi :)

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
hayatım minoxil harika sonuç, mutlaka kullan. ben ilk etapta mezoterapiyle beraber uyguladım. en yüksek verimliliği alalım demişti doktorum. hala yılda 3 ay kullanıyorum. mevsim geçişlerinde özellikle. hormon testi de cok mühim hemen yaptırmalısın. eger sonuc hormonal cıkarsa baska cozumler onerilcektir. su an durum nedir ben biraz gec kalmısım cevaplamak için :KK43:

Başta vitaminsizlik ve kansızlık sonra sinir stres beslenme sac diş ve tırnak için çok önemli et yemegide ihmal etmeyin :KK72::kk77: bu arada bitkisel şampuanlara sakın saç vitaminleri kırmayın
Afederseniz bilmediğimden soruyorum da, bitkisel şampuanlara vitaminlerden katmanın zararı nedir ? bana sarımsaklı şampuanın içine b ve e ampul kır diye önerdiler. Bir de doğum kontrol hapı katmamı önerenler oldu. Saç çıkarıyor dendi.

Afederseniz bilmediğimden soruyorum da, bitkisel şampuanlara vitaminlerden katmanın zararı nedir ? bana sarımsaklı şampuanın içine b ve e ampul kır diye önerdiler. Bir de doğum kontrol hapı katmamı önerenler oldu. Saç çıkarıyor dendi.
Bekarsaniz dogum kontrol hapi katmayun hormonlarinizi boza bilirsiniz ha surmekle nasil etki eder dersenizde sonucta kafa derisindedr olsa emilicek farkli olumsuz etki yapabilir

• Beğen
Reactions: Rkb
Bekarsaniz dogum kontrol hapi katmayun hormonlarinizi boza bilirsiniz ha surmekle nasil etki eder dersenizde sonucta kafa derisindedr olsa emilicek farkli olumsuz etki yapabilir

• Ne alakası var? Bekarla evlinin hormonları farklı değil ki. Bekarlar da kontrol hapı içiyor bile :) o kadar zararlı bişey değil o

Ben ictim bisicik de olmadi doktor kontrolunde ve tahlileriniz olursaniz birsey olmaz tedavi bu sonuncta ayrica sac dokulmem durdu tek basina etkili olmasada ve dier problemlerimide cozdu cok saolsun

• Ne alakası var? Bekarla evlinin hormonları farklı değil ki. Bekarlar da kontrol hapı içiyor bile :) o kadar zararlı bişey değil sonucta hormonlara etki ediyor hormanlar duzgun ken kullanmak sizce ne kadar dogru olabilir sac deriside olsa emiyo tabi kullanmak istiyosaniz siz bilirsiniz ben bana soyleneni soyledim

Doğum kontrol hapını hormonları bozuk olanlar kullanmıyor ki zaten. Evlenince hormon bozulmuyor ya da. Bekarken kullanmayın demişsiniz. Ben ona şaşırdım. Saçtan da ne emer ne emmez ben bilmem. Doğum kontrol hapının zatarı yararı da değl konu zaten. Evli bekar darkı garip geldi.

Back
X