Öncelikle kazene ve yorum yapan, fikir belirten, deneyimlerini paylaşanlara çok teşekkürler. Bugün sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim bende sağlık ocagına gittim orada ki doktor sonuçların normal görünüyor ama cildiye için bunlar normal mi bilemem dedi ilaç felan verebilir oraya git dedi. Bende gittiğimi ilacı aldığımı ve doktorun hormonel değilse genetik olabileceğini söylediğini söyledim. doktor da ilaçları da almışsın acelesi yok onları bi kullan yine o tarafa gidersen uğra cildiyeye dedi. babam 50 yaşında saçları sadece beyaz dökülme yok çevremde ki insanların saçları gayet iyi durumda anlamıyorum genetiklik tek bana nasıl denk gelmiş

ya da inanmak istemiyorum bilmiyorum. İnsan elindekinin kıymetini bilmeli derler gerçekten doğru, saçlarımın yarısı gitti diğer yarısının bende kalması için uğraşıcam bundan sonra. minoxili ve biotini 3 ay kullanmayı düşünüyorum bunun yanında da bıttım sabunu ve defne sabunu aldım dönüşümlü olarak onları kullanıcam. evde bioblas vardı onun içine de sarımsak doğradım saçlarımın altlarını onunla yıkıycam. bi de karanfil ya da ısırgan almayı düşünüyorum son durulama suyunu bunlardan biri ile yapıcam, kullanalar hangisini önerirsiniz ? Dünyada ve ülkemizde bu olaylar olurken benim bi saçı kafama takmam çok bencilce ama 21 yaşında olunca ister istemez üzülüyorum

ben yine cildiye doktoruma gidicem ama sonuçlardan anlayan ya da kendi sonuçları ile karşılaştırabilecek olan varsa özelden fotoğraf atabilirim. saçlarım inşallah biraz toplarsa sarımsak felan da kullanırım ama şimdilik çok yormk istemiyorum. herkese sonsuz sevgiler