• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Şimdi ne desem boş. Ama ilaca başladığı an (hormon) dokulmeler kesildi ve yaklaşık 6 ay sonra normalleşmeye başlamıştı. Bi ara Peruk baktık hatta. Yani morel bozmayin geçer inş. Dedigim gibi kökü sizde. Bi süre kendinizi uzmeyeçek şekilde Peru kullanabilirsiniz eğer dokulmeniz çoksa. Unutmayın morel çok çok önemli
Sağol canım kesinlikle insanın psikolojisi yerlerde oluyor umarım stresim ve üzüntüm en kısa zamanda yenerim

Benim de saçımda çok açılma var, saçımın yarısı gitti maalesef :KK42: dr a gittim, vitaminlerde sorun yok ama genetik olabilir dendi...medobiocomplex şampuan ve alopexy t sprey verdi saç çıkarır dendi... ama dökülmeyi kesemiyorum bende polikistik over de var onun için de tekrar bi gitmem lazım...
Geçmiş olsun canım medobiocomlex bende kullandım pek bir işe yarAmadı bende umarım sana faydası olur

Aynı sorundan çok uzun zamandır bende muzdaribim malesef... doktora gitmedim açıkcası ne bileyim üşengeçliğimden işte ama az bi dökülme değil benimde artık açılma var saçlarımda çok uzundu kestirdim olmadı kına yaktım yumurta zeytinyağı falan yok onlar da fayda vermedi uzadı tabi tekrar kestirdim ama hala dökülüyor galiba kel kalcam
Bence en kısa zamanda bir doktora gidin

Benim saç diplerimde açılma yok çok şükür ama incelme vardı ve dökülüyordu. Sebebi kansızlık maalesef Şuan hamilelikten dolayı vitamin ve demir kullanıyorum. Ayrıca 1,5 senedir de bioblas şampuan kullanıyorum ve dökülmem yok. Ama nedendir bilmem? Dökülme dursa da gürleşmiş gibi durmuyor.
RAbbim bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza versin saç dipleriniz tıkalı olabilir mi canım birde kansızlık için ne kullanıyorsun

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
şampuan ismi soyleyecegim birazdan simdi yanında değil müthiş bisey önce durdurup sonra çıkariyo sizde arastirin

Aynı sorundan çok uzun zamandır bende muzdaribim malesef... doktora gitmedim açıkcası ne bileyim üşengeçliğimden işte ama az bi dökülme değil benimde artık açılma var saçlarımda çok uzundu kestirdim olmadı kına yaktım yumurta zeytinyağı falan yok onlar da fayda vermedi uzadı tabi tekrar kestirdim ama hala dökülüyor galiba kel kalcam
Mutlaka bi doktora gidin vitamin eksiğiniz felan varsa tedavisi daha kolay

Lavanta cok iyi geliyor dokulmeye. Lavantayi kaynat ve süz dusa girmeden once. Banyoya gotur dusunu aldiktan sonra sacina dok. Doktukten sonra durulama. Hemen kesiyor sac dokulmesini. Yaparsan bana sonucunu yaz tatlim.

Sağol canım kesinlikle insanın psikolojisi yerlerde oluyor umarım stresim ve üzüntüm en kısa zamanda yenerim
Yenersin tabi insan neleri yenmiyor bende tiroid kanseri yim 2 kez ameliyat oldum pazartesi günü de atom aldım suan boynum sis yaram o kadar belirginki ama olsun biliyorum geçecek. Önemli olan hala nefes alıyor olabilmek. Herşeyin çaresi var. Kısa zamanda toparlan inş

Back
X