Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil Kullanmış Olanlar Paylaşım Yapabilir Mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

creativee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
1
0
36
İstanbul
Merhabalar,

Genetik olarak ince telli saçlarım var. Bu yüzden saçlarım pek de gür değildir. Son 4-5 senedir daha çok dökülmeye başladı.
Dermatolog'a gittim. Öncelikle kepekli bir saç derim var. Seboreik Dermatit sorunum olduğu için bir şampuan kullanmamı söyledi
ve şu anda saç derim çok daha iyi. Bir haftadır Minoxil ve Inneov kullanıyorum. Sanki dökülmem azaldı gibi, ama emin değilim.
Aslında sormak istediğim şu oluyor; forumu dışarıdan takip ediyordum, hemen hemen tüm minoxil konularına baktım. Fakat, hiç
kimsenin en az bir yıl kullandığını göremedim yada kullananlar geri dönüp ne olduğunu yazmamış. Minoxil'in sitesine girince en az
altı ayda etki edip, on iki aylık bir süre sonunda da etkili olduğunu gösteren fotoğraflar var. Tabii ki de bunlar reklam amaçlı,
bu yüzden ben bu forumda bir sene kullanış kişiler varsa onların yorumlarını duymak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

benimde saç tipim ince telli yağlı ve seyrek kendimi bildim bileli dökülüyo saçlarımın nedeni hormon bozukluğummuş hap kullanıyorum ama dışardan destekde almam gerek minoksili kullanıyorum bende 1 ay olmadı daha ama dökülmem arttı galiba ilk 1 ay falan artıyomuş sonra azalıyomuş dökülme ben öncedende kullandım ama 2 3 ay falan kullandım pek faydasını görmedim diye bıraktım aslında saçlarım çıkmıştı bunu sonradan farkettim şimdi tekrardan başladım ama ilk zaman böle dökülme olmuşmuydu hatırlamıyorum senin ne kadar oldu kullanalı dökülmen arttımı

meraba canım ben minoxili bayadır kullanıorum ilk kullandıgım kadınlar için % 2 lik olandı bi seneden fazla kullandım sonra saclarım toparlayınca biraz ve alnımda sarı sarı tuyler de cıkmaya baslayınca bıraktım bırakınca dokulmem şiddetlendi tekrar doktora gittim ve erkek tipi dokulme dediler şimdi minoxilin %5 ligini kullanıorm 5 aydır gayet de etkili oldu tek kotu yanı saclarımda cok kepek yapması ve cok yaglı gozukmesi.ayrıca bendede Seboreik Dermatit varmıs sana hangi sampuanı onermişti ben ducray aldm ama acıkcası pek işe yaramadı bende.bu arada umarım yardımcı olabilmişimdir.

bu %5liği doktor erkek tipi saç dökülmelere öneriyo bunu herkes kullanmamalı bende %2liği kullanıyodum önceden bıraktım ve dökülmem dahada arttı 1 ay oldu tekrardan başlayalı bende kepek yapmadı ama dediğin gibi ben her gece bazen ara versemde yatmadan uyguluyorum ama saç yağlı gibi oluyo ama şu var saç çıkarttığı doğru doktor bile dedi yüzüne bile sürsen kıl çıkar dedi ama çıkan saç ince oluyo acaba hep bölemi kalıyo

canım ben kullanDIM fakat ben bu ürünün internette hormonlarla oynadıgını ve ilerde ciddi sağlık sorunlarına yol açtıgını öğrendim bırakmak zorunda kaldım

canım ben kullanDIM fakat ben bu ürünün internette hormonlarla oynadıgını ve ilerde ciddi sağlık sorunlarına yol açtıgını öğrendim bırakmak zorunda kaldım

internette yazılan her şeye inanma bence öle bişey olsa doktorlar bunu önermez diye düşünüyorum bunu kullanıp bırakınca dökülmede artış oluyo ama mesela ben şuan kullanıyorum ama hergün düzenli yapmıyorum saçımı iyice alıştırmamak için ilerde bırakırken sıkıntı çekmesin diye böle uyguluyorum bırakırkende yavaş yavaş kullanımı azaltıp bırakıcam bence böle yapmak dökülmeyi etkilemez o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…