• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Minoxidil şampuan saç uzatır mı?

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
kızlar ben minoksidil kullanmıştım yazın. hergün saçımı onla yıkıyordum. hatta çay kaşığıyla döküyordum saçıma , tarife sadık kalmak için :emir_bebek:

sitesinde, pakedinde saçı hızlı uzatıığı yazıyor sizce doğrumudur? saçımı minoxidilin yanında buz gbbi suyla yıkıyordm. yoksa o mu uzattı saçlarımı?
fikri olan varmı?

minoxidilin şampuanı mı var?
benim bundna haberim yok..
bende şey düşünüyodum minoxu kullanmak zor oluyo şampuana boca etsek nasıl olur diyee sonunda bende kafayı yidimm:37:

tııbbın bişe yapca yok ben yapim barii:55:

Son düzenleme:
Eğer derdiniz saç uzatmaksa hc ürünlerini tavsiye ederim ben saç bakım yağını kullanıyorum sadece 3 haftada bile baya sonuç verdi :)

eveet var şampuanıda.
isterseniz bi bakın internetten şampuanına evde bi tane yarım 1 tane kullanılmamış minoxidil şampuan var.zaten bitanesi 210 mL :27:
normalden hızlı uzattığı yazıyor. yokmu kullanan kızlaaar? :23:

evet bayanlaaaaar. sanırım minoxidil saçı gerçekten uzatıyor. çünkü saç uzatan yağlara bakıyordum defne yaprağı yağı uzatıyormuş. LAURUS NOBİLİS yabancı dilde adı.
Minoxidilde o özden üretiliyor.

İyide en az 4 ay kullanmak gerekiyormuş,bir seneden öncede etkisini tam göstermiyormuş..Bu demek oluyor ki her ay bundan almak gerekiyor bi senelik tutarı da çok fazla..Bu kadar para verip alacağıma madem defne yaprağı yağı vb yağlar saçı uzatıyormuş o yağlardan alırım hem doğal hemde gözünle gördüğün şey.. 1 sene bekleyecek sabrım yok benim:15:

evde 1.5-2 şişe var zaten.
ki, 1 çay kaşığı kullanın diyor. hergün banyo yapan biride değilim.
o yüzden sık sık almama da gerek kalmaz.
neyse. saçımı kuruluk bakımından berbat ederse iyice, bahsettiğim yağdan alırım.

Back