deli kız!
işte tam bir memesiz ve meme heyecanıyla yanıp tutuşan bir hasta. yazdıklarını okurken kendi sürecime döndüm. umarım her şey dilediğin gibi olur ve çok mutlu olursun. harita paylaşımınla beni çok güldürdün. :))
teşekkür ederim canım saol. daha ameliyata girmeden bu kadar yazdım, ameliyata girince kaç sayfa yazarım Allah bilir
hangi otobüse binicem nereye gidicem diye az araştırma yapmadım ama ben
meme dokun hiç yoksa ve dekolte bölgesinde dolgunluk istiyorsan high profil iyi durabilir. kas zarı atı olduğu için 300 cc zaten küçük durmaz. tabi beden ölçülerin de önemli. protez yuvarlak mı olacak? sen zaten nasıl bir büyüklük istediğini belirtmişsin. dediğin gibi, doktorunun seni anladığını düşünmüşsün, bırak profili de, protez büyüklüğünü de belirlesin madem. iyi bir sonuç karşılıklı anlayışla başlar ki bunu hallettiğinizi düşünüyorum yazdıklarından.
ameliyatın ne zaman?
kararın hayırlı olsun canım inş.herşey beklediğin gibi olur cenk beye bırakmanı tavsiye ederim ben ona bırakmıştım :))
Doktorun bana önerisi ise orta profil, 300 cc, kas zarı altı büyük istersen high profilde koyabiliriz. Ancak büyük göğüs ileride sarkma yapacaktır. Bunun yanında beliniz ince olmasına rağmen, büyük göğüs sizi olduğunuzdan kilolu gösterir dedi. Bunları duyan ben, yine 1 adım geri geldim ve size bırakıyorum dedim. Evet doğal olsun istiyorum ama biraz da ameliyat yaptırdığıma değmesini beklediğimi söyledim. Yaklaşık 1 saat sürdü görüşmemiz. Tokalaşıp, odasından ayrıldım.
Henüz ne istediğime tam karar verebilmiş değilim:44: Ameliyata kadar tekrar düşünücem, yine ameliyattan önce tekrar kaç cc olmalı konusunda görüşebilirim. Çıkarken sekreterine ücreti ödedim, 150 tl evet maalesef cenk tokatla görüşme yapmanın en kötü yanı, görüşmenin ücretli olmasıEğer ameliyat olmaya karar verirseniz, bu ücret ameliyattan düşüyor. Ha bu arada unutmadan söyleyeyim, ameliyat ücreti her şey dahil 5250 tl.
Şimdilik bu kadar, ameliyat olduktan sonra tüm gelişmeleri sizlere yine buradan yazarım. Bu anlattıklarım, ameliyatlarını okuyupta bana yardımcı olan herkese bir vefa borcumdur. Bu ameliyata beni yüreklendiren sizlere binlerce kez teşekkür ederim.
Canım aynen ben de senin gibi genel anesteziden korkuyorum ve senin gibi doğumu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bu kadar insan ameliyat oluyor herşey yolunda gidiyor bizim de inşallah öyle olur... Ben de Ankara'da olacağım ameliyatımı.. Cenk bey çok iyi bir seçim olmuş yaptığı ameliyatlar gerçekten de çok başarılı. Ama şu genel anestezi korkumuzu nasıl yenicem hiç bilemiyorum. :2:
Hastaneye yatıp o narkozu alıncaya kadar heyecan olacak mecbur, sonrasında uyuyup kalıcaz zaten.
kalkınca da herşey bitmiş olacak. evet cenk bey konusunda çok iyi gerçekten.
senin ameliyatın ne zaman?
Evet öyle olucak canım ama o günü düşününce bile acayip geriliyorum yaaHaziran sonunda benim. Ben de doktoruma bıraktım büyüklüğü 300cc den küçük olucak ama tam büyüklüğü şuanda bilmiyorum ameliyatta belli olucak Heyecanlıyım gerginim ama istiyorum da. Bekleyiş insanı daha da geriyor tabii...
bana 300 cc dedi ama orta profil, ben hep high profil der sanıyodum, orta profil deyince afalladım. ufak olucak diye endişelendim ama şimdi yaptığı bir ameliyata baktım tekrar, içim rahatladı.
sonuçta onlar onlarca ameliyat yapıyor, hepsini görüyor. önemli olan bizlerin beklentisi ne, doktora bunu anlatmak. sen ameliyat gününü kesin aldın herhalde
2-Ameliyat Kararı
Göğüslerimden bu kadar memnun olmamama rağmen, bir türlü ameliyatı göze alamıyordum. Genel anestezi altına giriliyordu sonuçta, dile kolay.:26:
Öte yandan doğal yöntemleri aklımdan geçiriyordum, aktarcıların önünden geçerken, doğal göğüs büyütme yazılı kağıtlara göz atıyor, aklımdan acaba kullansam mı diye iç geçiriyordum.
Onu da istemedim, nedense doğal yoldan göğsün büyüyebileceğine kendimi hiç inandıramadım. Halbuki ameliyat şansımın olmadığı o dönemlerde kullanıp deneseydim, denememekten iyidir diye düşünüyorum. Ama o kadar utangaçtım ki, aktarcıdan onu bile istemeye utanıyordum
Ameliyatı denesem mi? Genel anestezi nasıl bir şey ki derken, bir gerçeği fark ettim.
DoğumAllah nasip ederse ileride, doğumumu normal yapmak isterim. Ama ya olmazsa? Ya normal doğumu yapamazsam ve doktor bana sezeryan olacak derse? O zaman ne diyeceğim, "teşekkür ederim ben almayayım, genel anestezi istemiyorum. Kalsın böle, bebek ne zaman isterse çıkar, ben beklerim."
Bu, bir kadının başına gelebilecek en masum genel anestezi altındaki ameliyat.
Demek ki neymiş: genel anesteziden korkup, hayatı ertelemeye gerek yokmuş.
Artık karar verilmiştir, korkular, ağrılar, masraflar tırs gelir tırıs gider, geriye özgüveni daha yerinde bir Minnoş gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?