• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Minnak bi dert :)

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Selam kızlar,
Burası yeri değil sanırım ama bu konuda benim için bi dert:) en azından konum taşınasıya kadar belki yardımcı olablrsiniz.
Ben kolum için yaklaşık 6 seanstır lazere gidiyorum. Makinenin ismide vortex mi ne öyle bişeydi. Sanki seanslara gitmesem tekrar hepsi geri gelecekmiş gibi. Yada bana öyle geliyo emin olamıyorum bitürlü.
Şimdi ben tüm vücut lazere gitmek istiyorum yani göbek bel sırt. Ama aynı yere mi gitmeliyim yoksa alexander dı sanırım yoksa orayı kullanan merkeze mi gitmeliyim emin olamadım. Arada baya fiyat farkı var çünkü. Bu saydıgım bölgeleri 250ye yapacaklar. Kol da dahil. Sizin önerileriniz nedir? Eğer ilerde geri felecekse tüm kullar param boşunamı gidecek:(

Maalesef lazerde ucuza kaçmak mantıklı değil. Alexandrite miydi makinenin ismi hatırlamıyorum ama benim lazer seanslarım ondaydı, gidenler geri gelmedi :) Ama bir arkadaşım da daha hesaplı diye diğer makinelerden birini tercih etti, pişman oldu ve yeniden sil baştan başlamak zorunda kalacak.

Peki göbek sırt ve bel için de etkili olur u alexandrite lazer? Benim için en en acil bölgeler oralar çünkü. Tenim beyaz tüyler sert ve siyah.

Peki göbek sırt ve bel için de etkili olur u alexandrite lazer? Benim için en en acil bölgeler oralar çünkü. Tenim beyaz tüyler sert ve siyah.
Genelde gittiğiniz merkezlerde söylerler peşinen burada işe yaramaz yarar vs diye. Ben o bölgelere yaptırmadım maalesef ama kalın olan tüm kıllarım inceldi, alt bacağımda şu an iki üç tane falan var incecik onlar da... Eğer dediğiniz gibi sert kalınlarsa işe yarar bence. Ama incecik kıllara da zaten lazer yapmıyorlar arttırır diye.

Selam kızlar,
Burası yeri değil sanırım ama bu konuda benim için bi dert:) en azından konum taşınasıya kadar belki yardımcı olablrsiniz.
Ben kolum için yaklaşık 6 seanstır lazere gidiyorum. Makinenin ismide vortex mi ne öyle bişeydi. Sanki seanslara gitmesem tekrar hepsi geri gelecekmiş gibi. Yada bana öyle geliyo emin olamıyorum bitürlü.
Şimdi ben tüm vücut lazere gitmek istiyorum yani göbek bel sırt. Ama aynı yere mi gitmeliyim yoksa alexander dı sanırım yoksa orayı kullanan merkeze mi gitmeliyim emin olamadım. Arada baya fiyat farkı var çünkü. Bu saydıgım bölgeleri 250ye yapacaklar. Kol da dahil. Sizin önerileriniz nedir? Eğer ilerde geri felecekse tüm kullar param boşunamı gidecek:KK43:
Kılların siyah ve kalınsa kesinlikle alexandrite yapan bir merkeze başvurmalısın klinik veya polikinlik olması da çok önemli bende araştırıyorum hala cesaret edip başlayamadım biyere.

Back