Geçmiş olsun canımTeşekkürler kızlar inşallah![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımTeşekkürler kızlar inşallah![]()
Geçmiş olsun mikanBana gelince hastayım. Midemi üşütmüşüm, ya da mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum henüz emin değilim. Geçmezse yarın doktora gideceğim.
Okulda zor dayandım ama zorladım kendimi. Eve gelip bir saat uyudum. Sonra toplantı vardı oraya gidip geldim. Şimdi dinleniyorum.
Evet öyleydiGeçmiş olsun mikan
Seninki de zümre toplantısı mıydı
Bizim hocanın da vardı beni bıraktı yerine.
Dün de sınıf gezisinde eşlik ettim kuzulara
Eylül'ün öğretmeni de izlesinYedek öğretmenlik diye bir şey varmış Amerika’da, bu konuyla ilgili bir film izledim dün size de öneririm etkileyiciydi : detachment ( kopuş)
Bizim de vardı öğretmen gelmeyin demiş ben götürdüm 2 saatte olsa git dedimGeçmiş olsun mikan
Seninki de zümre toplantısı mıydı
Bizim hocanın da vardı beni bıraktı yerine.
Dün de sınıf gezisinde eşlik ettim kuzulara
Öğrencilerden biri sen bizim öğretmenimiz ol dediYedek öğretmenlik diye bir şey varmış Amerika’da, bu konuyla ilgili bir film izledim dün size de öneririm etkileyiciydi : detachment ( kopuş)
Belleza buraya da beklerizEylül'ün öğretmeni de izlesin![]()
ya ne güzel, çocuklara bunu ne güzel hissettirmişsin, eline sağlıkÖğrencilerden biri sen bizim öğretmenimiz ol dedi
Öğretmeninden memnun değil misin dedim
Memnunum ama sen yedek öğretmenimiz ol dedi
Ben sizin yedek öğretmeninizim zaten dedim![]()
Sen yazınca farkettim saate bakmak gerçekten sinir bozucuBirde kızımı almaya gideceğim saatleri alarm kurdum hatırlatıyor bu sayede sürekli saate bakmıyorum ve geç kalmıyorum.