Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tiniminimavihanim

Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım
Pro Üye
20 Aralık 2020
17.062
75.539
Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri :KK60: Hoppa
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın:KK60::anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.:KK15:Güzel goncalarım 🌹gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin :KK36:

Hemsirecik Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. :KK60:Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin:dua::KK200:

95194FFB-D21D-423B-B4DA-B12997148F34.jpeg

Son düzenleme:
Minnosumm hayırlı olsun topigimiz😍😍 hepimize uğur getirsin inşallah 🤲🤲 topigin bebek kokusu var resmen 😍 hepimiz birbirimize destek olup motive edecegiz😍😍 inşallah hepimiz cicekler gibi açıp mutluluk yayacagiz etrafımıza 🌸
Olsunn minnoşumm 😍🫶🏻🌺 İçimde çok garip hislerle açtım sende destek oldun🌺😍❤️ Bu yolda hepimize kolaylık diliyorum 🤲🏻
Bu bebek kokusuu üzerimiize sinsin🥹😍 Herşey güzel olacak Çiçeğim🤰🏻🌺

Ben de kendimi tanıtayım. 32 yaşındayım.5 yıllık evliyim. 2 yıldır korunmuyorum. Bizde de herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım polikistikover görünümünde.

Eşte sıkıntı yok.Bir kez aşılama oldum onun dışında herhangi bir tedavi almadım Allah’ın izniyle Ramazandan sonra bir sürece girmeyi düşünüyorum.
Ya bismillah diyorum.İnşallah hepimizin tek tek pozitif haber aldığı bir yıl olmasını diliyorum:anneadayı::KK200::KK36:

Topigimizde minik minik bilgiler öneriler paylasacagim zaman zaman, eklemek istedikleriniz ve yeni ogrendiginiz bilgileriniz olursa sizlerde bizimle paylasabilirsiniz❤️🌹
Bebek dusunmeye basladiginizda bir hastaliginiz olsun veya olmasin bir doktorla gorusmeli ve gerekli tetkikleri yaptirmalisiniz. Bu sayede bir problem var ise onceden bilinir ve tedavi yoluna gidilir zaman kaybı olmadan. Ayrıca doktorunuz onerisi uzerine takviye vitaminlerede baslamis olursunuz🌹🌹

Tinnosum bitanem inşallah bol sevinçli müjdelerin dolu supriz hamileliklerin dolup taştığı bir yer olur 💕👍🌼🌻🌷

Rabbim olmayan herkese hemen versin tez versin hayırlısıyla versin 🤲🤲🤲🤲💕😇😇

Inşallah Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim seninde müjdeli haberini almayı nasip etsin mevlam bende teyze olarak döverek sevicem biliyorsun hemde ne dövmeler :emir_bebek::anneadayı::KK200::nazar::emir_bebek::halay::rapci::sinirli:

Bende teyze olucam kuzum biliyorsun bekliyoruz yaramaz kızımızı 💕❣❤

Hayırlı olsun bol sohbetleriniz olsun dostluklariniz daim olsun 💕🌹🌱🍁🥰🌾🌿🍃🏵🍂🌻🌷💕🌼🌼😇

Tinnosum bitanem inşallah bol sevinçli müjdelerin dolu supriz hamileliklerin dolup taştığı bir yer olur 💕👍🌼🌻🌷

Rabbim olmayan herkese hemen versin tez versin hayırlısıyla versin 🤲🤲🤲🤲💕😇😇

Inşallah Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim seninde müjdeli haberini almayı nasip etsin mevlam bende teyze olarak döverek sevicem biliyorsun hemde ne dövmeler :emir_bebek::anneadayı::KK200::nazar::emir_bebek::halay::rapci::sinirli:

Bende teyze olucam kuzum biliyorsun bekliyoruz yaramaz kızımızı 💕❣❤

Hayırlı olsun bol sohbetleriniz olsun dostluklariniz daim olsun 💕🌹🌱🍁🥰🌾🌿🍃🏵🍂🌻🌷💕🌼🌼😇
Oyyy paremm beniimm :KK60: :KK60: :KK200: :KK200: :KK36: Duaların güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Rabbim senin de inşallah gönlüne göre versin Çiçeğim 🤲🏻😍🌹

Oyy teyzoş yapacam sizi ben artık güzel başlangıçlarımız olacak paremmm İstediğin gibi sevebilirsin :KK60::KK200::KK36:

Minik kuzunız hayırla sağlıkla gelsin inşallah cancağzım 😍🫶🏻👼🏻 Seni seviyorum paremmmm🫶🏻❤️:KK60:

Oyyy paremm beniimm :KK60: :KK60: :KK200: :KK200: :KK36: Duaların güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Rabbim senin de inşallah gönlüne göre versin Çiçeğim 🤲🏻😍🌹

Oyy teyzoş yapacam sizi ben artık güzel başlangıçlarımız olacak paremmm İstediğin gibi sevebilirsin :KK60::KK200::KK36:

Minik kuzunız hayırla sağlıkla gelsin inşallah cancağzım 😍🫶🏻👼🏻 Seni seviyorum paremmmm🫶🏻❤️:KK60:
Oy bitanem canom tatlı dillim benim 💕🌼🏵🍃🌷🥰🌾

nasıl anne olmak istiyorum biliyorsun
Dua gruplarımda duaları seçerken hep anne olmayı isteyenler için illaki bir duam oluyor biliyorsun 🤲🤲❣❣⚘⚘😇😇😇

Duam sizlerle her an her zaman duamdasınız Hemsirecik Hemsirecik Ve sen ve diğer bebek isteyen tedavi gören hamile olan herkesle rabbim nasip etsin yuzlerini: de güller açsın inşallah kizlar❤💕🤲❣⚘🏵🍁🌿🏵🍃

Oy bitanem canom tatlı dillim benim 💕🌼🏵🍃🌷🥰🌾

nasıl anne olmak istiyorum biliyorsun
Dua gruplarımda duaları seçerken hep anne olmayı isteyenler için illaki bir duam oluyor biliyorsun 🤲🤲❣❣⚘⚘😇😇😇

Duam sizlerle her an her zaman duamdasınız Hemsirecik Hemsirecik Ve sen ve diğer bebek isteyen tedavi gören hamile olan herkesle rabbim nasip etsin yuzlerini: de güller açsın inşallah kizlar❤💕🤲❣⚘🏵🍁🌿🏵🍃
Aminnn canim 🤲🤲 rabbim kimseyi evlat diye aratmasin 🤲 herkesin hayırlı saglikli evlatları olsun🤲🤲

Bendeee 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 2 yıl doğal yollarla korunduk. 3 aydır deniyoruz bu ay da olmadı. Gelecek ay hepimizin pozitif sürpriz yumurtalar olsun buradan hepimiz güzel haberler bırakalım inşallah🥰🥰❤️
Hosgeldin canimm❤️🌹 inşallah pozitif testlerimizi attigimiz zamanlari göreceğiz birlikte 🌹🌹

X