Minik Yağız Egemen'im ve Doğum Hikayem

allah bağışlasın canım güle güle büyüt bebeğini

sezeryan sonrası sütün ne zaman geldi? emzirme problemi yaşadınız mı canım cevaplarsan sevinirim

teşekkür ederim canım.sezaryen sonrası sütüm hemen geldi.Allah'a şükür bi sorun yaşamadık.tabi başta az az geliyo.sonradan çoğalıyo..emzirme problemimiz de olmadı.bebeğim hemen emmeye başladı ama o kadar çok uyuyorduki uykudan uyandırıp emdiremiyorduk.hatta burnunu sıka sıka emzirmeye çalıştık hep uyansın diye.son iki gündür bu problemimizde kalmadı.acıkınca saldırıyo memeye adetakaydirigubbakcemile3

ooyy kıyamaz ona celen teyzesiiiŞeniz aynı karnındaki gibi demek phatoshum.tembel teneke nolucak:dilcikar: nasılda korkutrdu bizi hareketsiz durupŞeniz allaha cok şğükür o da ii sütün de gelmiş ne gzl:Saruboceq: darısı bizlerin basına.emzirirken hep dua et bizler için phatoshum.bizim bebişlerimizde bööle bol sütlü günler gecirsinler:Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün inşallah.Ne güzel bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almışsın.Darısı biz hamilelerin ve diğer bebek isteyen bayanların başına.

CANIMMMMMMMMM

ALLAH analı babalı büyütsün gözünaydın demek emiyor oğluşumuz yerim ben onu epudıral mi genel mi karar veremiyorum epiduralı önerirmisin ki cnm benim bende şeker var biliyosun henüz ben konuşmadım dr.la acaba engel teşkil eder mi bu durum???Senin ve bebişimizin iyi olması süper ALLAH hepimize bu mutluluğu tattırsın inşallah bebişin uğur getirsin en güzel günlere birtlikte kucak açın inşallah...

teşekkür ederim hayatım.darısı sizlerin başına inşallah.canım epidurali öneririm ama şunu söylemeliyimki hiçbişey hissetmiyosun diyemem.kesilme,dikilme falan hiç hissedilmiyo da ben bebeğin çıkarılışını,çekiştirilmesini gayet net hissettim.ama bu çok kısa sürüyo ve dayanılmayacak bişey de değil.zaten anestezi dr.u sık sık uyutayımmı seni diye sordu.eğer dayanılmayacak bişey olsaydı uyutun derdim.epiduralde ameliyat sonrası çok rahat geçiyo canım.ağrı kesiciler hemen etki ediyo.hiçbişey hissetmiyosun.şeker konusunu hiç bilmiyorum:sm_confused: dr.unla konuşursun o konuyu.sonuç olarak nasıl doğum yaparsan yap bebişini kucağına aldığın an tüm dünya duruyo.dikişmiş,ağrıymış hepsi geçiyo valla:ecrin_bebek:

bu arada bizde sarılıkla uğraşıyoruz teyzeleri:çok üzgünüm:bayramın 1.günü kontrole gittiğimizde sarılığı yüksek çıkmıştı.(18.1)ve bu yüzden bir gece hastanede kaldı oğlum.ışık tedavisi oldu.ertesi günü değerleri düşünce(12) taburcu oldu.bugün yine götürdük.yüzü hala sarı gibi geldi eşimle bana.15 olmuş yine.2 gün sonra yine gideceğiz..doğduğu günden beri sarı örtü örttük yüzüne,babası uyurken başında hep beyaz florasan yaktı ama yinede olacağı varmış..inşallah en kısa zamanda atlatır oğluşum.ama onun dışında herşey normal gidiyor.uykusunda gülüyor,hatta yan dönüyor..henüz 11 günlük ama ben bile şaşırıyorum nasıl döndüğüne:uhm:

celencim dualarım sizinle..inşallah doğumlarınız da kolay olur..sütlerinizde bol olur.benim hamileliğimde hiç göğsümden süt falan gelmemişti.hatta akıntı falanda olmamıştı.acaba gelmiycekmi diye korkuyodum.ama Allah'a şükür emerken ağzının kenarlarından taşıyo oğluşumunkaydirigubbakcemile3 kendimi bereket tanrıçası gibi hissediyorum.emzirme sütyenini iyiki büyük almışım.yoksa gelmiycekmiş.ha bu arada Allah'a şükürler olsunki lansinoh var.hihoyyyt.yoksa acısından duramazdım..acayip sızlıyo.sürünce rahatlıyorum.ne kadar acırsa acısın emzirmekten vazgeçmeyin arkadaşlar.
yine fazla uzattım..ama 1 kere vakit bulunca herşeyi yazayım dedim...çünkü ne zaman akşam oluyo anlamıyorum bile:1no2:şimdilik kaçıyorum.kendinize iyi bakın.ve bol bol dinlenip uyuyun.keşke daha çok uyusaymışım diyorum şimdia.s.

phatoscum Allah nazarlardan saklasın çooook tatlı oğluşun maşallah.Allah analı babalı büyütsün.Darısı tüm bekleyen annelerin başına olsun.

fatoşcumm maşallah çok tatlııı oğluşunnn.rabbim nazarlardan saklasın.Allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün nazarlardan kem gözlerden esirgesin.Hayırlısıyla Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah

Gercekten de ayrıntılı olmus :)) Allah Analı babalı buyutsun Derdını Tasasını gostermesın

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.bu duyguyu yaşayan tüm arkadaşlarıma bebişlerinin hayırlı,uzun ömürlü ve sağlıklı olmasını; henüz doğum yapmayan arkadaşlarıma da hayırlı doğumlar, kolaylıklar ve sağlıklı bebişler diliyorum..Rabbim olmayan herkese bu duyguyu tattırsın inşallah..bebeğime gitgide daha çok bağlanıyorum.başka odadayken bile özlemeye başladım.Allah'a şükür sağlığımzda çok iyi.sadece sarılığımız devam ediyor.umarım oda en yakın zamanda düşecek..hepinizi çok özledim..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..Şeniz

canım benim maşallah bebişin çok tatlı.allah analı babalı büyütsün.allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…