• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Yağız Egemen'im ve Doğum Hikayem

phatosh

minik kahramanım benim!..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2007
1.158
2
116
43
İstanbul
öncelikle herkese merhaba..doğum hikayemi yazmak ancak bugüne kısmet oldu.malum araya bayram girdi.gelen giden derken biraz zaman geçmiş..size söz verdiğim gibi ayrıntılı bi şekilde hikayemi anlatayımyerimseniben

bildiğiniz gibi 26 Eylül sabahı 7.30 da hastenede olacaktık.sabah büyük bi heyecanla hepbirlikte hastaneye gittik.öncelikle odama yerleştik.ardından epidural olacağım için ve tansiyonumun düşme ihtimaline karşılık bana serum taktılar. o meşhur mavi önlüğü giyip saat 8.32 de ameliyathanenin yolunu tuttuk:a015: içimden sürekli sakin olmam gerektiğini düşündüm o an.ameliyathaneye geldiğimde tüm ekip beni bekliyordu.zaten eşimden dolayı çoğunu tanıyordum.sabah ilk sezaryen ben olduğum için hepsi başımda nöbet tuttu diyebilirim:) daha sonra anestezi doktoru gelip beni ameliyat masasına oturttu.bi kişi önden sıkı sıkı tutarken arkadan belime katateri yerleştirdi.(tam bu esnada gözlerimi kapatıp hepiniz için dua ettim:Saruboceq:) sanırım ilacı da arkasından yolladı dr. sonra önüme perde çekildi..üzerim hazırlandı.dr.um içeri girdiğinde baya bi heyecanlandım..arada bi hemşireler ve personelden tanıdığım çok tatlı bi ablam gelip elimi tutuyolardı.tabi bu aşamalarda eşim de hep yanımdaydı.daha sonra ameliyat başladı..anestezi dr.um acı duyup duymadığımı soruyordu sık sık.benimse mide bulantımdan başka bi problemim yoktu..eşim sağ tarafımda elimi tutuyordu sıkı sıkı.anestezi dr.um solumdaydı.kesme biçme işlemleri çok rahat geçti.o aşamadan sonra eşim bebek çıkıyor sıkı dur dedi.bu anı birazcık hissediyor insan..derin derin nefes alıp dua ettim.ve eşimin ellerini çok sıktığımı hatırlıyorum..ama dayanılmayacak bişey değil kesinlikle.kendimi normal doğum yapıyo gibi hissettim bi an.sonra bi vıyaklama sesi vee:sm_cool: 09:05 te canım oğluşumun dünyaya gelmesi ile herşeyi bi anda unuttum.hayatımda hissetmediğim bi mutluluktu busenağlama...birazda rahim içi temizlenirken bişeyler hissediliyo.o kadar.dikme işlemleri falan toplam yarım saat kadar sürüyo herşey..en güzeli de oğlumu hemen görmem oldu.birde uyanık bi şekilde odama inmem tabikii.annemler,kayınvalideler falan baya bi şaşırdı beni öyle görünce.çünkü güle oynaya geldim diyebilirim.ameliyat sonrası çok rahat geçti.ağrım oldukça belden ağrı kesici yapıldı.15 dk içinde tüm ağrılarım bitiyordu.sabaha kadar koridorda turladım.size tavsiyem sezaryenden sonra bol bol yürümeniz.o zaman daha çabuk toparlanıyorsunuz.aradan 8 gün geçti hafif hafif bi sızlama olsada gayet iyi hissediyorum kendimi.tüm ameliyat anı videoya alındı.seyrederken bile vay be bu görüntüye karşılık az acı çekmişim diyorum.hihoyyytoğluşumda gayet iyi.3.020 gr ve 51 cm doğdu.aynen karnımdaki gibi kızlar.sürekli uyuyor ve emzirmek için bile zar zor uyandırıyoruz.tembel oğluşum beniimmmm..Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...bu güne kadar boşa yaşadığımı düşünüyorum

bakın teyzeleri işte minik Yağız Egemenim
[/URL

hepinizi sevgiyle kucaklıyor hayırlı doğumlar diliyorumm..

ayy canım allah analı babalı büyütsün inşallah...
darısı bizimde başımıza sizden sonra sıra bizdeee,,,

allah bağışlasın ben hamiş veya anne değiliim ama herkesin doğum hikayelerini okuyup kendimi avutuyorum

allah güzel yazılar yazdırsın oğluşuna ii insanlarla karşılaştırsın sağlıkla mutlulukla büyüdüğünü gör inşallah. allah hayırlı bi evlat eylesin kendine ve bebişine ii bakkkk

arada benim gibi anne olmak için yanıp tutuşanlara dua edersen allah senden razı olsunnn sayenizde biraz da olsa mutlu oluyorummm bu yüzden sizden allah razı olsunnn

Allahim Allahim cok tatli masaallaahhhhh...Allah anali babali buyutsun,uzun saglikli mutlu basarilarla dolu bir hayati olsun insallah...

canım benim çok güzel bir doğum hikayesi yağız egemenimizde maşşallah ne tatlı öyle insanın bağrına basıp koklayası geliyor inşallah darısı başımıza allah analı babalı bütsün bebşinle ailece mutluluk dolu yıllar sizin olsun :nazar::nazar:a.s.

darısı başımıza phatoşcum..cok tatlı yağızımız maşallahh.nazar değmesın annesi..:nazar:
kendıne ve oğluşumuza iyi bak olur mu,,,gecmiş olsun,,Allah acısını gostertmesın evladının..a.s.

photoshum çok tatlı oğluşun maşallahhh:nazar:doğumunda kolay olmuşşş darısı başımıza canımm..a.s.

ay canım maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı allah analı babalı buyumeyı nasıb etsın

bembeyaz maşşşalh tembel yağız uyuyarak büyüycek annesi güle güle büyüt oğlunu işallah hayırlı evlat olsun

allah bağışlasın ben hamiş veya anne değiliim ama herkesin doğum hikayelerini okuyup kendimi avutuyorum

allah güzel yazılar yazdırsın oğluşuna ii insanlarla karşılaştırsın sağlıkla mutlulukla büyüdüğünü gör inşallah. allah hayırlı bi evlat eylesin kendine ve bebişine ii bakkkk

arada benim gibi anne olmak için yanıp tutuşanlara dua edersen allah senden razı olsunnn sayenizde biraz da olsa mutlu oluyorummm bu yüzden sizden allah razı olsunnn

amin canım çok teşekkür ederim.oğluma baktıkça Allah'a şükrediyor ve sürekli bebek özlemi çeken herkes için dua ediyorum.İnşallah en yakın zamanda siz de bu güzel duyguyu yaşarsınız..Allah herkese,tüm isteyenlere versin:Saruboceq: ve sizlerden de razı olsun..

Allah anali babali buyutsun insallah....cok tatli bebisin...Allah nazarlardan saklasin.darisi da bize hayirlisiyla.

nasılda miss gibi cennet kokuludur o şimdi..:ecrin_bebek:Allah analı babalı büyütsün inşallah.sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun.

allah bağışlasın canım güle güle büyüt bebeğini :nazar: :nazar: :nazar:

sezeryan sonrası sütün ne zaman geldi? emzirme problemi yaşadınız mı canım cevaplarsan sevinirim

allah bağışlasın yavrunu phatoshcuğum ikinize de allah sağlık versin ve tüm doğum yapacaklara allah kolaylık versin olmayanlara da allah herkese bebek versin

allah ananalı babalı büyütsün canım :nazar::nazar:
rabbim sağlığı mutluluğu huzuru iman sevgisini üzerinden eksik etmesinnnn:Saruboceq:
kısmet olursa benimde oğlum olacak isminide yağız efe düşünüyorum dua et bacım ilk bebişimi kaybettim yağızımı efemi busefer kucağıma koynuma alayım SENİN GİBİ BENDE HİKAYEMİ PAYLAŞAYIMsenağlamasenağlamasenağlama

canım çok tatlı maşallah allah bağışlasın inşallah darısı bizlerin başına öpüyoruz siziiiiiiiiiiii:))

Back