minik tozkadar bocekkerden nasil kurtulucam

canım muhtemelen çıkacak çünki kıyafetlerde falanda varsa canını sıkmak istemem ama bence buharlı bi temizlik ürünü al ev hanımıysan hergün temizle ben temizlik robotu almaya karar verdim halılar için inanın moralimi bozmak istemiyorum ama canım cok sıkılıyor ama yapacak bişeyde yok kendimimi öldüreyim evi bol bol havalandırmaya başladım benim böcekler ne oda belli değil üvezin kanatsızı ve yarı kadar küçük sarı renkte açık yerlerde belli oluyor peçeteyi değirince zıplıyor hemen ölüyor kolonya döküyorum bekliyorum canlanacakmı dye yok canlanmıyor
bakıcaz artık savaş başladı

valla ben evi değiştirmeyi bende düşündüm ama dolapda eşyalarımın içinde olduğunda başka yerinde
olacak bir faydasıda olmayacak.

Kızlar demek ki bu işin sırrını kimse çözememiş. Temizlik yapacağız ama dolap içinde, eşyalarda olduğunda nasıl bir yol izleyecem bilemiyorum.

Sizin de sariyor kiyaferleri dimi. Buharli temizleyici ve yuksek isi icin kurutma makinesi aldim ama pek faydasi yok yani sadece sureci geciktiriyor. Ben ilaclama da yaptirmak istemiyorum artik. Cok fazla denedik o da cozum olmadi bocekler degil boz olucez artik

Arkadaslae merhaba, forumda yazilanlarin hepsini okudum. Benim de evimin duvarlarinda, mobilyalarin uzerinde hatta dolap icindeki giysilerde bile bu minik beyaz toz bocegi denilen boceklerden var, duvarlari sarmis durumda ve cok fazlalar, evde yasayamaz hale geldik her odada var, dis fircamizin ustunde bile. En ust katta oturuyoruz catiya kuslar geliyor onlardan olmustur diye catiyi ilaclattik bugun, yarin bi ilaclama firmasi evi ilaclicak, evimin duvarlarinda rutubet var ve kararma yapti acaba bundan olmus olabikir mi? ev ilaclandiktan sonra boyaticaz bir de. Okudugum kadariyla kimse cozum alamamis, kesin cozum alan birileri varmi acaba? ev kendi evimiz olmasa coktan cikip gidicez giyicek giysi bulamiyoruz artik, her yeri sarmis durumdalar, bir bilen varsa Allah rizasi icin yol gostersin :(

Arkadaslae merhaba, forumda yazilanlarin hepsini okudum. Benim de evimin duvarlarinda, mobilyalarin uzerinde hatta dolap icindeki giysilerde bile bu minik beyaz toz bocegi denilen boceklerden var, duvarlari sarmis durumda ve cok fazlalar, evde yasayamaz hale geldik her odada var, dis fircamizin ustunde bile. En ust katta oturuyoruz catiya kuslar geliyor onlardan olmustur diye catiyi ilaclattik bugun, yarin bi ilaclama firmasi evi ilaclicak, evimin duvarlarinda rutubet var ve kararma yapti acaba bundan olmus olabikir mi? ev ilaclandiktan sonra boyaticaz bir de. Okudugum kadariyla kimse cozum alamamis, kesin cozum alan birileri varmi acaba? ev kendi evimiz olmasa coktan cikip gidicez giyicek giysi bulamiyoruz artik, her yeri sarmis durumdalar, bir bilen varsa Allah rizasi icin yol gostersin :KK43:
Merhaba bu duruma cozum bulabildiniz mi acaba? Ayni dertten ben de muzdaribim temizlik yapmaktan ellerim yaslandi. Ama bitmediler yarin ilaclamacilar gelecek ve ya gitmezse diye korkuyorum. Yatagimda yatamaz oldum.

Back
X