minik tozkadar bocekkerden nasil kurtulucam

kereminannesiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
19
3
38
38
Merhaba mutfak dolabimda kuflenmis ekmekten dolayi olustugunu dusundugum minicik irimik tanesi yada toz tanesi kadar zar zorgorulen minicik beyaz hareket eden bocekler var gunlerdir sirkeli suyla siluyorum gecmiyorlar. Evde iki aylik bebegim var komyasal birseyde kullanamiyorum nasil kurtulurum lutfen akil verin . Bu bocekler un bozulincada olurmus benimki kuflenmis ekmekten oldu :(

Merhaba malesef ayni sorunu ben de yasadim. Ve artik cozumu olmadigini dusunmeye basladim cok uzun zamandir mucadele ediyorum. Ilaclamaya gelenler dahi tam olarak ne oldugunu bilmiyor. Birde bakarmisiniz acaba sadece mutfaktami var. Yayildigi zaman kiyafetlere varincaya kadar sariyorlar cunku ve cok zor farkediliyorlar.

Kelebek beyaz merhaba. Malesef ben de kac senedir bunlarla mucedele ediyorum ve dediginiz gibi cozum olmuyor. Ilaclama da fayda etmiyor artik. Yani nem kuf tamam kaybak olabilir ama cogu kisinin evinde var bu ortam. Yani baska bir nedeni daha olmali. Siz ne zamandir uğraşıyorsunuz. Birde biraz daha buyuk bocekler oluyor bunlarla beraber dikkatinizi cektimi acaba

kızlar böcekler peçete değince zıplıyor banyoda çok var ama sanırım her odada var kimileri siyah minil hareket etmeseler belli olmuyor bazırıda sarı renkte baya arkaları dolgun kafaları küçük ve antenleri var bu dediğim yarım bile değil çok küçükler hemen ölüyorlar tek tespit ettiklerim bunlarzıplamaları çok ilginç kuru ilacın fayda edicegini sanmıyorum sirkeyle silmeyi deneyeceğim mucize beklemiyorum ama zamanla yok olacak diye umut ediyorum inş yoksada beraber yaşayacaz bu gidişle isim bile takacağım sanırım onlara birde ihlasın temizlik robotunu almayı düşünüyorum minnak böceklere yenilmek istemiyorum :(

ben 2 sene olacak. Geçen sene ilaçlatım sis yöntemi ile ilaçlattıkdan sonra olmadı bu sene gene gördüm sis yöntemi ile ilaçlattım bu sefer bir türlü yok olmadı azaldı ama bitmedi . Sizde de bitmemiş baksanıza :(

Ill ciktiginda cozum oldu kelebek beyaz. 1 sene cikmadi ancak sonra tekrar gorundu ve ilaclama gittikce fayda etmemeye basladi. Bağışıklık mi kazandialr anlamadim. Kıyafetlerde dahi geziyorlar. Sizin de öyle mi. Birde bizdeki bocekler ziplamiyor

ben 2 sene olacak. Geçen sene ilaçlatım sis yöntemi ile ilaçlattıkdan sonra olmadı bu sene gene gördüm sis yöntemi ile ilaçlattım bu sefer bir türlü yok olmadı azaldı ama bitmedi . Sizde de bitmemiş baksanıza :KK43:
Böcekler için bir tek sizin değil komşularınızında evlerini ,apartmanı komple yine eğer bahçe varsa oranında ilaçlaması gerek eğer bir tek siz ilaçlatırsanız çözümünüz geçici olur sizin evde biter ama komşu evlerden yine gelir ve çoğalır.

bizim sizinkinle aynı tür böcek benimki zıplamıyor. böyle minicik 0,3-0,5 mm. ilk sene ilaçlattık fayda sağladı aynı tarihde bu senede oldu. ilaçlatıldı ama azaldı yok olmadı. İlaçlama sirketi bağışıklık kazanırlar dedi. Her yerde var tek tükde olsa . Ne yapacam ne edecem bilemiyorum. İlaçlamada fayda etmiyor mu ne . Sonra tüm eşyaları yıka temizle ütüle aylarca onlarla uğraşıyorum. Kafaya takmasıda çabası ne diyeyim ki

Evet aynisi kelebek beyaz. Bizim de olk sene fayda etti ikinci yil ayni tarihte yine cikti. Ve gittikce buyudu sorun. Artik ilaclama hic fayda etmez oldu. Ilaclama sirketleri de en guclu ilaci kullaniyoruz diyor ama yok cozumu. Aylarca arinmak icin ugrasiyoruz. Yaz sonu tasinicaz ama icim hala rahat degil yani umudum u kaybettim inanin asla cozum olmayacak gibi geliyor. Her yerde bocek arar oldum.

kızlar hangisi iyi bilmiyorum zıplayan mı zıplamayanmı sizinkiler toz böceği sanırım heryeri talayanlardan. bizimkidemi öyle acaba bizim ev altan ısıtma bilmiyorum ama her ay ben raidle falan ilaçlamayı düşünüyorum rutin hale getirmek istiyorum

Biraz daha buyuk bocek var mi kelebek beyaz. Onlardan az daha buyuk krem rengi gibi. Parke aralarindan dahi cikiyor bu az daha buyuk olan. Cok yipratici bir surec. Ilaclama sirketi bu evin sorunu asiri ne var ve heryerin ialclanmasi lazim dedi ama yine de ortam musait oldugu icin çıkar dedi. Anlam veremedigim her nem olan evde olmali ama yok neden biz

Malesef olmuyor cozum canim. Tamam azaliyor ama cozum degil yani hergun tum evi elden gecirsem dahi sadece azalıyor. Ve ev dubleks bir oglum var bu benim icin cok zor oluyor. Akil sagligimi kaybetmeden tasinmayi düşünüyoruz ama yeni evde de cikarsa benden hayir gelmez sanirin

Back
X