- 19 Şubat 2015
- 230
- 26
-
- Konu Sahibi minikprensimmm
Bebek havlusu arayan varmi ?
elden teslim alabilecek olan varsa kacirmasin tavsiye ederim istanbuldanEki Görüntüle 1518080
8 tl kapida odeme yok maalesefÇok şeker :) ne kadar acaba ücreti ödemeyi nasıl yapıyoruz kapıda mı?
Canim ya cok tesekkur ediyorum ince düşüncen icin guven ve karsilikli anlayis cok guzel bu duygulari hic kaybetmeyelim insallah ...guzel dileklerimi zaten biliyorsun burdan tekrar etmiyorum sohbet e girmesin diye :))Arkadaşımızdan ben sfır chicco tulumları aldım. Tulumlar aynen resimdeki gibi sorunsuz bir biçimde elime geldi ve çok güzeller arkadaşımızdan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Kesinlikle güvenilir ve ürünleri de gerçekten kaliteli siz ödemenizi yapın zaten bir-iki gün içinde hemen gönderiyor.
Nerde oturuyossunuz kargoylamu gelcek
O takimi urun alan bir arkadasa hediye olarak gonderdim ne yazikki ...istanbuldayom ptt kargo ile isteyen arkadaslara gonderim yapiyorum .Nerde oturuyossunuz kargoylamu gelcek
O urunler etiketli askilariyla oylece duruyor o srkilde de satiyorum 2 takim chicco bir de hirka yi 55 tl ye veriyorum kargoyu ptt kargo ile gonderiyorum en fazla sehir ici 5 -7 tl sehir disi da rn fazla 9 tl filan olur olmaz.Son eklediğiniz chicco takımların fiyatlarını öğrenebilir miyim..