- 19 Şubat 2015
- 230
- 26
- Konu Sahibi minikprensimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elimdeki chicco tulumlar ve kız lar için olan diğer ürünler bunlar ilgilendiKleriniz olursa görüsuruz. Fiyatta da yardımcı olurum.Elinizde ki chicco tulumların resmini atabilir misiniz. Bide kız için mi tulumlar.
Ben birtane wee baby manuel aldim ise baslayinca kullanamadim bir de sut ara sira azalinca hic kullanamadim bi muddet medela kiraladim cok cok memnun kaldim sonra lansinoh satin aldim bir medikalden acil lazim di 220 ye teklisini aldik suan cok memnunum ama tekli degilde ciftlisini tavsiye ediyorum bu pompalar elektriklide olsa cok vakit kaybettiriyor basinclari az .Haklısın özelden atabilirdim. Yeni üyeyim. Tecrübe ediyorum afedersin. Elinde elektrikli süt pompasi var mı peki?
O elbise arkadasindi 45 tl istiyor du hic giyilmemis bir urundu satmis ne yazikki cok guzeldi butun minik kizlara yakisir eminim :)Cnm puantiyeli elbisenin fiyatını banada yazar misin
O elbise arkadasindi 45 tl istiyor du hic giyilmemis bir urundu satmis ne yazikki cok guzeldi butun minik kizlara yakisir eminim :)
Ozele yazıyorum oturdugum yeri :)Cnm chicco tulumlarin fiyatları nedir birde İstanbul da nerde oturuyorsun