çok güzeeel olmuş tam benim gönlümdeki oda valla hem sade hemde çok şık... Allah sağlıkla kullanmasını nasip etsin inşallahh. Bişi sorcam daha hamile değilim ama duvara yapıştırılan figürler çok hoşuma gidiyor nerelerden alınıyor bunlar...
Yorumlar için teşekkür ederim herkesin gönlüne göre olsun herşey inş.
canım duvar süslerini mobilyayı aldıgım yerden aldım beşiğindeki uyku setinin üstünde olan resimlerle aynı takım olsun die yapmışlar kuzucuklar vardı onlarda çok sevimliydi ama kalmamıstı bunları verdiler beğenmene sevindimopuyorumnanaktan
bi ayım varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
farkettim.ama boy boy resimleri vardı eskiden
naptın da böyle oldu maşallah yanaklara baksırnaşık şeysırnaşık şey
saol canım teşekkür ederim beşiğin yanları böyle değildi aslında ben bu şekilde olmasını istedim dediğin gibi rahatlıkla kontrol edebiliyordum ama tek dezavantajı çok uzun süre yatamadı kızım su anda 8 aylık 7 ay yattı içinde dar gelmeye başladı artık şimdi park yatakda yatırıyoum modoko nazar mobilyadan aldım ben canım tek beşiğin fiyatını hatırlıyamıyorum ama odadaki yatak hariç diğerlerini 1750 ye almıştık
Merhaba ebru sana bebek mobilyani nereden aldigini sormustum hatilamazsin belki ama sen soyledikten sonra hafta sonu gidip hemen aynisindan aldim. sitede en begendigim mobilya takimi seninkisi olmustu. evime gelen herkeste cok begendi. kizima haamileydim o zaman suan ise 5 aylik oldu bebegim zaman ne kadar cabuk geciyor/ bende odamizin ve kizimin resmini koymak istiyorum ama yapamiyorum bana da anlatir misiniz.
canım çok mutlu oldum bebeğin sağlıklı huzurlu günlerde kullansın inşallahh
tatlım herhangi bi upload sitesine resimleri yükleyip www.hizliresim.com olabilir resimleri başka bi yerde küçültmediysen eğer yükleme yaparken resim boyutundan siteler ve e-posta için olan boyutu seçersin resim yüklendikten sonra en alttaki resim adresini kopyala ve burda yazı yazdığın yerde grafik ekle butonu var sondan 4. şekil tıkla (sarılı dağ şekli gibi bi işaret) ve oraya kopyaladığın linki yapıştır bu kadar canım bu işlemi her resim için ayrı ayrı yapıcaksın resimlerini bekliyorum opuyorumnanaktan