Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Minik Prensesimin Odası 05/06/2009

resimleri telefonla cektiğim için cok net cıkmadılar umarım beğenirsiniz odamızı :CüvCüv:

kapı süsü
05062009s.jpg

beşiği
05062009001n.jpg

gardolabı
05062009002.jpg

oyuncak sandığı ve tek kişilik yatağımız
05062009003.jpg

konsolu (komidin portatif oldugu için daha sonra calısma masası olarak kullanabiliyor)
05062009004t.jpg

duvar rafı
05062009005.jpg

05062009006.jpg

05062009007.jpg

05062009008.jpg

05062009009.jpg

05062009010.jpg

05062009011.jpg

:nazar::nazar::nazar:

çok güzeller güle güle kullanın çok şirin olmuş

canım daha önce yazmıştım pazarda parça halinde satılıyordu kendimiz kesip papatya sekline getirdik beğendiğine sevindim canıma.s.

cok guzel bayıldım valla cidden nekadara maloluyo bı oda...
bende kendı evımın ınsaatına baslıcam bıtınce kızıma bı oda dusunuyorumda ondan fıkır olsun dedım.....
bıde ozel yaptırmak mı yoksa hazır almakmı daha pahalı oluyo kızlar cunku ben kendım yaptırmak ıstıyorum ozel sıparıs olarak varmı bı bılgısı olan.............

Ayy maşallahh harika bi oda olmuş. Sağlıkla uyusun prensesin içinde inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

ayse_yunus .!.:
cok guzel bayıldım valla cidden nekadara maloluyo bı oda...
bende kendı evımın ınsaatına baslıcam bıtınce kızıma bı oda dusunuyorumda ondan fıkır olsun dedım.....
bıde ozel yaptırmak mı yoksa hazır almakmı daha pahalı oluyo kızlar cunku ben kendım yaptırmak ıstıyorum ozel sıparıs olarak varmı bı bılgısı olan.............

ecemim2001 .!.:
canım çok güzel olmuş allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

saolun kızlar Allah sizlerede daha iilerini nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

ayşe_yunus canım mobilyayı zaten siparişle yapıyorlar modelini beğeniyorsun renk model vs değişiklik istiyorsan söylüyorsun isteğine göre yapılıyor maliyetine gelince hangi türlü daha pahalı oldugu konusunda fikrim yok tatlım arastırman lazım değişebiliryerimseniben

ben daha yeni görüyorum zeynep begümün odasını çok güzel döşemişsin canım
sağlıkla büyüsün zeynep begüm:nazar:

saol tatlım çok tesekkur ederim allah sanada nasip etsin inş. önce hayırlı bi eş sonra ewlatopuyorumnanaktan

ay cok güzel abartısız sade güzel bir renk seçimi olmuş alkisalkisalkisallah saglıklı huzurlu ömürler versin inşaallah:nazar:

çok güzelmiş odanız güle güle büyüsün bebeğin içinde özellikle raf çok hoşuma gitti resmi kaydettim bende kızımın odasına yaptıracağımkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim Allahım herkese önce sağlıklı sıhhatli ewlat nasip etsin sonra güsel mis gibi odalar :emir_bebek:

Çok güzel olmuş . Herşey birbiriyle çok uyumlu. Allah uzun ömür versin bebeğine..

X