Minik Prensesim Krese Gidiyor!!!

sudem.

sebebi hayatim yavrularim
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
227
1
96
Diğer
: Bu heyecani ucuncu yasayisim! Sukurler Allahima evimizin kucuk kusu bugun krese basladi.Nedendir bilmem icimde sevinc ile beraber bir burukluk var..Yavrum evde ne cok slklliyodu ..Hele dil problemi..insallah cok sever ve severek gider hergun krese..Allahim bu mutlulugu yasamayi herkese nasip etsin...:Saruboceq:

hayırlııı olsunnn
inş. kresinide çok beğenirrr arkadaşlarıylada çok güzel anlaşır a.s.
hayatı boyunca başarılı olsun inş. a.s.

amin inşallah... Hayat bir yokuş çık çık sonu gelmez.. Önemli olan adımları temkinli atmak yarı yolda yorulmamak... Dilerim çocuğunuz iyi bir birey olma yolunda emin adımlarla ilerler.. Size ve bu millete hayırlı bir evlat olur..

iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar..iyiki varsiniz..

Kaç yaşında minik kurbağa:ecrin_bebek:

Allahım bende 1 ay sonra oğlumu kreşe başlatıcam.Ama çok korkularım var.Hiç kreş lafını bile ettirmiyor.Sen beni bırakıp gideceksin falan diyor.Alışma dönemi çok sancılı geçecek gibi
Umarım beni yanıltır.:Saruboceq:

tebriklerrrrr... hayat boyu başarılar dilerim minik prensesinize:)

canim benimki deli oluyordu krese gitmek icin ama gecen sene yer bulamadik maalesef..evde cok yalniz. surekli tv basindaydi..komsularin cocuklarida buyukler bizimkinden..hem de dil problemi var. maasallah turkcesi bizimkinden bile guzel surekli tv izlemekten..normalde aksam 6 ya kadar ama ilk haftasi oldugundan erken aliyorum, inan eve gelmek istemiyor.insallah hep boyle severek gider..benimde ilk kizim hic kalmak istemezdi. aglayarak zorla birakirdim. eve gelincede ben aglardim:))) insallah senin oglusunda severek gider..

a.s.a.s. iyi dilekleriniz icin, sevincimi paylastiginiz icin hepinize tekrar tesekkur ederim arkadaslarim..Allah boyle guzel duygulari isteyen herkese yasatsin insallah..:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…