Doğuma Hazırlık Minik Oluma isim ltfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar oğlum oluyomuş aklımda doruk tan başka bir isim yok onada eşimi ikna edemiorum hiç duyulmamış değişik bir isim arıyorum yardım edin lütfenönerileriniz bekliyorum

:)) benden kıskandın dimi:)) şaka şaka.aklıma geleni yazıcam canım.doruk güzel isim ama.dorukhan :) arda. daha yazarım.

eşinle senin başhrfleriniz ne ?

kısss allah canını almasın emii:)özendim valla:)
sözlüklre bakmak çok sıkıcı en güzeli burdan yardım almak:)benim g eşmin v ege yi çok beğeniyorum ama koyamıyorum burdan yazamıyorum ama olmuyo bize:)

Ben yeni yeni isime takıldım bu ara onu araştırıyorum kimselerde yok. Oğluma en son düşündümüz isim bu canım BATIN ALı
Batın : Akılların idrak edemeyeceği, yüceliği gizli olan

Ben yeni yeni isime takıldım bu ara onu araştırıyorum kimselerde yok. Oğluma en son düşündümüz isim bu canım BATIN ALİ
Batın : Akılların idrak edemeyeceği, yüceliği gizli olan

batını bir arkadaşım koymuş anlamıda çok güzelmiş ali isminide çok beğenirim onuda ailede olduğu için es geçiyorum saol cnm:)

Giray
Yekta
Baturay
Çağan isimlerini düşünebilirsin..

saolun kızlar değişik isimler var değerlendirmeye alınmıştır:)

bende 8 haftalık hamileyim eğer oğlum olursa çağın koycam ama kız ismi daha bulamadım
çağın:yıldırım şimşek demekmiş.......
uras:talih şans...
jerfi:derinlik....
baturalp:yiğitler yiğidi......
akel:dürüst güvenilir erkek..........
pamir:herşeye gücüyeten..........
dirim:yaşam gücü...........
korcan:ateşli canlı....
şadan:sevinçli keyifli.........
tuna.görkemli gösterişli..... hamileyiz biz dergisinden canım her ay değişik isimler veriyorlar ben de çağını ordan buldum

tuna ,beren ve çağın güzelmiş ama;beren arkadaşımın kızı çağın yeğenimin adı tuna arkadaşımın oğlu:)

derin listede var diğerleride hoş listey eklenmiştir:)saol cnm

berfu nasıl canım benimde oğlum olcak bende batını çok istiyorum evlenmeden önce bile bu isim kafamdaydı aras doruk ılgın bunlarıda düşünmüyo değilim

eymen,yusuf,boran,baran,noyan,çınar isimlerini beğeniyorum ben de

X