Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar oglum 34 haftalıkken dogdu küçücüktü dogdugunda gelişimide zayıftı şimdi 10 aylık Allah a şükür gelişimide düzeldi kilosu boyu iyi şimdi. bugünde yürümeye başladı çok sevindim oglum erken dogdugu için herşeyi geriden gidecek diye hep korkuyordumhihoyyyt
vallla cok güzel ya
benim oglumda cok kücük dogdu su an yasinda ama yürümüyor daha nasip bakalim ben nezaman yürüyor haberini verecem:))
ay aklima geldide 10 aylik miniktir ya ne tatli durur onun yürümesi :))
canım benim oglum 5buçuk aylıkken emekledi sıralamaya başladıktan 2 ay sonra felan yürüdü. yürümesini hızlandırmak için oldukça fazla özgür bırakmak gerekiyor galiba. ilk oglumda erken yürümüştü benim. darısı tüm bebeklere
gözün aydın canım bilirim o ne büyük mutluluktur .benimki birde kalça çıkığı sorunu vardı .çok şükür iyileşti ama hepimiz çok üzülmüştük acaba yürüyebilecekmi diye....eeeeeeeee artık yaparsın adım çöreğini yeriz yiyemesekte resmine bakarız