• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik oglum yürüyor

denevst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
698
3
96
Ankara
arkadaşlar oglum 34 haftalıkken dogdu küçücüktü dogdugunda gelişimide zayıftı şimdi 10 aylık Allah a şükür gelişimide düzeldi kilosu boyu iyi şimdi. bugünde yürümeye başladı çok sevindim oglum erken dogdugu için herşeyi geriden gidecek diye hep korkuyordumhihoyyyt

bu çok güzel yaa hayırlı olsun Allahım hep böyle güzel günler yaşatsın darısı koşmaya inşallah

vallla cok güzel ya
benim oglumda cok kücük dogdu su an yasinda ama yürümüyor daha nasip bakalim ben nezaman yürüyor haberini verecem:))
ay aklima geldide 10 aylik miniktir ya ne tatli durur onun yürümesi :))

hagi gözün aydın canım..benim kızımda 10 aylık oda yürümeye çalışıyor..yanlız halen sıralama aşamasını geçemedik..

cokk guzelllll maşallahh.. bızlerde gorelım o gunlerı tez zamanda. muhtşemdır onu ızlemekk
popişinin uzerıne de duşer o şimdi canım bnm yaaa

gözün aydın canım...
benim kızımda 10 aylık ve erken doğdu henüz yürümüyor ama çabası büyük bekliyorum bende...

gözün aydın canım ne mutlu sana allah bizede göstersin inşallah...

gozun aydın allah bzıede nsıp etsın benım oglumda sıralamaya basladı peki senınkı sıralamaya basladıktan ne kadar sonra yurudu

canım benim oglum 5buçuk aylıkken emekledi sıralamaya başladıktan 2 ay sonra felan yürüdü. yürümesini hızlandırmak için oldukça fazla özgür bırakmak gerekiyor galiba. ilk oglumda erken yürümüştü benim. darısı tüm bebeklere

gözün aydın canım bilirim o ne büyük mutluluktur .benimki birde kalça çıkığı sorunu vardı .çok şükür iyileşti ama hepimiz çok üzülmüştük acaba yürüyebilecekmi diye....eeeeeeeee artık yaparsın adım çöreğini yeriz yiyemesekte resmine bakarız

oğlum 1 yaşına yeni girdi ve yürümeye başladıı ilk adım partisi yapılıyomuş duyan yada yapan varmıı bana yardımmcı olurmusunuzzz::87:

Back