Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

tulay74

Oğlunu özlüyor...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
494
0
316
İstanbul

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın günler hatta aylar geçti , 2 ay oldu , kokusu burnumda sesi hala kulaklarımda kötüyüm , alışamadım özlüyorum.......

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH sabır versin kardeşim üzmemeye çalış kendini bak ne güzel melek olmuş cennetin en güzel yerindedir şimdi

tülay'cım,

kötü haberi aldığımız gün inan çok üzüldüm. ateş düştüğü yeri yakar biliyorum ama burada duyunca inan çok kötü oldum.

allah sabır versin sana. . elden bir şey gelmiyor ne yazık ki...ilahi takdir ne diyelim...

tekrar başın sağolsun canım...

Söyleyecek, avutacak hiçbir kelimem yok.:çok üzgünüm:

tülaycımm canım benim, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir noktadasın
ölümü hepimiz elbet çevremizde, dostlarımızda, ailemizde tadacağız
seninki bunların en acısı, evlat acısı,
maalesef hepimiz bu yalan dünyada farklı sınavlardan geçiyoruz
senin sınavın da bu olsa gerek, kimisi maldan, kimisi yardan, kimisi de candana canandan oluyor
dedim ya yalan dünya, önemli olan ölümden sonraki yaşamımız
işte o yaşamında inanıyorum ki minik oğlun, meleğin senin şefaatcin olacak, yoldaşın olacak
hiç bitmeyecek hiç son bulmayacak bir zamanda hep seninle olacak, yarım kalmış tüm özlemini orada dindirecek, sonsuz özlemle bağrına basacaksın efe'yi
canım inan gözyaşlarıma hakim olamıyorum
senin için yapabileceğim tek şey rabbimden sabır dilemek
dilerim efe'yle yarım kalan annelik yaşamın en kısa zamanda başka bir bebekle bir ömür boyu devam eder

Ne Zamandır Yoktun Rüyalarımda...

Ne zamandır yoktun rüyalarımda,
neden, gönlümün en hüzünlü
vaktinde gelişin?
Katmerleyip acılarımı,
neden yaralı gönlümü
üzüşün?
Söyle bebeğim...

Dört gözle beklemiştim yollarını,
hissetmişsindir.
Koklamayı istemiştim doyasıya.
Kenetlensin istemiştim,
bakışların bakışıma.
Neden kalmayı reddetmiştin bebeğim?
Dünyayı yaşamaya değer mi bulmamıştın,
yoksa... Anneni mi sevmemiştin?
Neden bebeğim,
nedendi ani gidişin?

Susmaksızın ağladım ardından
üç gün boyunca.
Sonra bir masal anlattılar bana.
Dediler ki;
"Ağlarsa analar bebeklerinin ardından
Gözyaşları sel olur, bebekler boğulur."
Kandı bu masala, büyümeyen yüreğim.
Sustum,
tırnaklarımı avuçlarıma batırarak.
Haykırdım,
sessiz çığlıklar atarak
Ve
o günden sonra,
ben, hiç ağlamadım bebeğim.
hiçbir şey beni,
gidişinden daha fazla üzemedi,
ağlatamadı gözlerimi.

Söz sana,
yemin sana,
and sana bebeğim.
Sana dökemedim ya,
senden gayrı hiçbir şeye
gözyaşı dökmedim, dökmeyeceğim..
Rahat uyu o meçhul diyarlarda,
Mutlu kal meleğim...

Melek Savaş
04.07.2003
sabir diliyorum arkadasim ....

Başınsağolsun arkadaşım çok üzüldüm nur içinde yatsın:çok üzgünüm:

[/IMG]

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın günler hatta aylar geçti , 2 ay oldu , kokusu burnumda sesi hala kulaklarımda kötüyüm , alışamadım özlüyorum.......

canım arkadaşım kelimeler seni avutmaya yetmez tabiki acın buyuk
efem,iz melek oldu alah sana sabırların en buyugunu versin canım seni seiyorum bitanem Şeniz:teselli:

ne denir,ne söylenir,nasıl avutulursun ki:a015:
söylenecek her söz boşuna olacak,havada kalacak...Allah mükafatınıda acın kadar büyük verir inşallah:a015:

.Allah dayanma gücü versin.Ne dersek diyelim boş.Acınızı nasıl hafifletebiliriz ki.İçinize atmayın konuşun bağırın çağırın ağlayın vede unutmayın.Siz üzülürseniz efecik sizi görüp üzülecektir.Efe sizi bu dünyada koruyacak bir melek oldu.Sakın Allah a isyan etmeyin ve efeyi sizden daha çok sevdiğini düşünün.Başınız saolsun.

[/IMG]

ya şok oldum canım yüreğim sıkıştı sanki içimden bir parca koptu
allah sabırlıklar versin canım diyecek başka söz bulamıyorum yüreğinin acısını
yüreğimde hissediyorum inan buna ya yüreğim bir hoş oldu vallah
senağlama

tülaycım bu haberi bundan yaklaşık 2 ay evvel haberini aldım..:çok üzgünüm:
yazdıklarını ve Efe ile geçirdiklerini ben kendim okuduğumda
gözyaşlarıma hakim olamadım canım,ne diyebiliriz ki seni nasıl teselli edebiliriz bilemiyorum..
Ama hayat devam ediyor..

Hep deriz ya Allah kimseyi evladı ile sınamasın diye,işte ateş düştüğü yeri yakıyor..
Artık bir tek dua etmekle yetineceğiiz ve sende artık ağlama ne olur..
çünkü sen her ağladığında o rahat ve huzurlu olamıyacaktır buna emin olabilirsin..
Allah bundan sonra yüzünü güldürsün,böylesine bir acıyı bir daha yaşamaman dileklerimle

Rabbim sabırlar versin size... gerçekten insan söyleyecek söz bulamıyor...Allah ım başka büyük acılarla bunun acısını unutturmasın...

canım allah bol sabır versin.başın sağolsun cennette şefeatçn olsun.rabbim tekrar böyle bir acı yaşatmasın

canım Tülayım demek istiyorum sana,biliyorumki sana nedesek o yüreğindeki yangında burnunun direğinin sızısıda geçmeyecek.ama Canımız Efe seni bekliyor en güzeli ne biliyrmusun inançlı olmamız Allah sabrını da merhametinide üzerinden eksik etmesin.sen ne zaman gelirsen biz buradayız belki hiç tanışmıyoruz hiç görüşmedik ama inan seni çok seviyor vede değer veriyoruz,
uamrım Rabbim istediğinde tekrar bir yavrunuz olur canım,
sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…