- 23 Mart 2018
- 35
- 37
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sadece sen
-
Kul ben bittim dediği an, allah yettim der.
Demek ki vakti zamanı 5 yıl sonraymış, ol deyince olduran. Sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.
Yaa ne kadar güzel okurken gözlerim doldu, Rabbim kimseyi aratmadan kavuştursun yavrusuna, çok sevindim çok.. Sağlıkla kucağınıza da alın inşallah ❤
Amin inşallah her anneliği hak eden kadın umarım bu duyguyu tadar.Amin inşallah ♥ Rabbim o kadar büyük ki kimseyi darda bırakmıyor , bu güzel duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip olsun inşallah . Sizde bende tüm hamiş annelerde hayırlı sağlıklıca kucağına alsın inşallah ♥
Amin inşallah her anneliği hak eden kadın umarım bu duyguyu tadar.
Hic belirti yasamadinizmi ? Hayirli olsun bu arada bebisiniz❤
Oyy maşallah maşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah hayırlıca Kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder . Rabbimden umut kesilmez o öyle büyük ki bizim yaptığımız isyana , üzülmeye karşı bize bu nimetinİ tam bitti dediğimız anda gönderiyo çok şükür , ne kadar şükür etsek az gelir ♡O zaman benden de gelsin bir hkaye ilk dogumumdan 2 yil snra istedik ve tabi yillar gectibesimi ikna edemedim tedaviye yillarboyi ben kendim.icin her turlu doktora gittim. Hic birsey gorunmedi gogsumden hala sut gelmesie ragmen bakin 10 yil oldu herseyim normal. Sonunda aglayarak zirlayarak ikna ettim 3 yilimizda dr bulmakla gecti ilk cocugum buyudi tabi . Esimin degerleri cok dusuk cikti. Once ameliyat dediler sonra baska bir doktor gerek yok dedi. Sonrasi sigara kavgasi . Deegerler bir ara yukseldi. Ilk asilamamiz da degerlerimz cok iyiydi sayi hizi cok cok iyi karsiliyordu. Cok umutluydum ama negatif oldu. Sonra yine cok uzuldum duayi yine birakmadm ama yeri geldi isyan ettim klasik isyanlar
6 ay sonra yeniden asilama yapildi ve asilama degerlerimiz resmen alt sinira cok yakindi ve ben esime sigarayi birakmadgi icin demedigimi birakmamistm !!!!!!!! Gecen asilamanin yarisindan dahi azdi. Hemsireye baktim dedim ki cok kotu degil mi o da onemli olan 1 tanesi dedi!!!!Tabi artk kimyasallardan icim disima cikmisti iyce gerilmistm.benim bu kdr ugrasip onun dunyadan bir haber olmasi!!!!!!!!
Iyce artk tukenmisti butun umutlarim ve dedim ki benim nasibim bu . Ilk kez o gece bunu kabullendim aglayarak.. 2.yi doguranlarin nispetleri belki de ben oyle anladim. konuyu bilen yakinlarinizin laf carpmalari vs vs cok aci !!!! Cocuklari cok sevmemden dolayi dogun yapan en yakin dostumun bebegini kucagimdan lap diye aman yenj sustu zaten diye almasi
Bunlar hep sinavmis..
Ve 2. En umutsuz asilamamda ikizlerre hamile kaldim rabbimin izniyle simdi oyle gorunuyor. Rabbim tamamini erdirsin. Baska bi sosyal platformda konustugum hc sperm olmayan esinin organik saglikli beslenmesi sonucu gebe kalanlar var.. ilk kez umudumu o agladigim gun bu kdr yitirmistim.. Rabbim yetismis megersem.. smdi kucagima saglikla almayi diliyorum ikisini de . Ben elimdrn gelrn duayi yapiyorum gerisini rabbime biraktim.. cok uzun oldu cok doluyum daha aglayamadim bile karmakarisigim..
ne kadar güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Evet canlarım size minik mucizemden bahsedeyim
Oncelikle hep burda sizlerin mutluluk mesajlarınızı okuyordum. Çok şükür şimdi banada yazmak nasip oldu.
5 yıl süren tedaviler olumsuzluklar mutsuzluklar bitti . Polikistikover vardı bende senede 3 4 kez adet oluyordum . Yumurta büyütücüler , çatlatma iğneleri , kontroller hepsi başarısız olmuştu yaşım 23 olduğu için tüp bebeğe pek sıcak bakmıyoduk ki en son gittiğim profesör Doktor çok az zamanınız kaldı değerleri düşüyo deyinceye dek , kararı aldık tüp bebege başlayacaktik masraflar çok olduğu için tamamlamaya çalışıyoduk maddi manevi çok sıkıntılı bi zamandi ki o ay kesinlikle bebek yapmak aklımızda yoktuda . Tedaviye başlamak için adet olmamı bekliyoDuk ki bende kahverengi leke gelmeye başladı tamam dedim adet oldum yarın gidip başlayalım , sonra tekrar kesildi ertesi gün yine öyle . Doktorla görüştüm bi test yap dedi iki test aldım kimseye söylemedim tabi . Testi yaptım çift çizgi 5 senedir görmek istediğim şey kalbim yerinden çıkacakti sanki , eşim işi bırakıp koşa koşa geldi hemen gidip kan verdik sonuç 8503 ♥ çok şükür bugünleri gösteren Rabbime şimdi 3 aylığız , diyeceğim o ki
Tam bitti dediğimız yerde açıyo umutlar ♥♥
ne kadar güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?