- 17 Mayıs 2008
- 141
- 0
- Konu Sahibi gxuxl_endam06
merhaba arkadaslar. cok sukur nermin zehra`miza saglik sihhat icinde kavustuk. bu arada benim gibi dogum yapan arkadaslarimin da bebisleri hayirli olsun. bekleyenlere de Allah kolay sikintisiz dogumlar nasip etsin insallah.ben ne kadar korksam da normal dogum istiyordum. gecen persembe gecesi sancilarim basladi. gecer diye dusundum ama saat bir sularinda hafif bir de kanamam olunca vaktin geldigini anladim. hazirlandik, aileme haber verdik ve hastaneye gittik. sabaha kadar sancim oldu. sabah erken saatlerde doktorum da geldi. acilmam yavas oldu. bu arada acilma icin yapilan muayeneler de beni cok rahatsiz etti. sabah doktorum da bakti ki cok zorlaniyorum bu sekilde normal dogum yapmamiz cok zor olur, acil bir durumda da mudahele edemeyiz istersen sezeryana alalim dedi. ben zaten coktan karar degistirmistim ve cuma ogleden once 10.30 sularinda sezeryana aldilar. epidural olarak 10-15 dk.da bitti ameliyat. normali beceremedigim icin moralim cok bozuktu ta ki canim kizimin sesini ve doktorlardan iyi oldugunu duyana kadar:)) hihoyyyt ustelik ameliyat sirasinda doktorum iyi ki sezeryana almisiz ufaklik kakasini yapmis, normal dogum icin beklememiz tehlikeli olabilirdi deyince cok sukrettim.:Saruboceq: herseyin hayirlisini istemek lazim. boylece nerdeyse 12 saat dogum sancisi cekip sonunda sezeryanla kavustuk melegime:)) minik kuzum 18 degil, 08.08.2008 dogumlu olmus oldu:) dun de ilk kontrolune goturduk. yavrumun topuk kanini aldilar. benden alsalar canim daha az acirdi, aglamasina dayanamadim. simdi yanibasimda misil misil uyuyor. annelik gercekten cok guzel, ozel bir duyguymus. Allah`im isteyen herkese nasip etsin insallah. simdilik hepinizi opuyorum arkadaslar. Şeniz