minik kuzumun doğumu

beyazzzambak

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.253
140
323
Diğer
kızlar benim minik kuzum 7 ekimde 37+1 de dünyaya geldi

foruma katıldığımdan beri hep normal doğum istediğimi ve hep erken doğuracağımı söylemiştim bayramın ilk günü sancılarım artmıştı acile hastaneye gittik kendi doktorum izindeydi ve de 37. haftamda olduğum için her zamanki gittiğim hastane kabul etmedi ve devlet hastanesine yönlendirdi neyse gittik özele alışık olduğumdan doktorun davranışları hastanenin pisliği iyice strese girdim açılmaya baktı 1 cm ntsde de sancı çıktı sabaha kadar ya da en geç 1-2 gün içinde doğurursun dedi hastane de yatmak istemedim ilçeden gittiğimiz için o gece il merkezde kaldık sabah yine gittik bişey yok ve maraton başladı hergün hastaneye git gel yapmaya başladık. sırf o hastanede doğurmamak için 9 günlük tatilin bitmesine kadar sıkacam dedim ve sıktım pazartesi kendi doktoruma gittim daha erken sancıyı durduralım dedi ve yatış yaptık. ama benim sancılar durmadı. gece 12 de durdu serumu çektiler. canım kocacım yanımda uyudu ama beni uyku tutmadı 04:00 de huzursuz oldum tuvalete gittim girer girmez bacağıma doğru su indi eyvah altıma kaçırdım dedim ama aktıkça akıyor sonra anladım ki suyum gelmiş eşimi uyandırdım ebe geldi baktı açılma yok bekleyelim dedi benim sancılar takrar bir başladı ölüyorum zannettim hastaneyi indirdim kaldırdım sezeryan yapın doğuramam diye bağırıyorum iki dakikakda bir sancı vuruyor yatağı sallıyorum sancı geçer geçmez uyukluyorum öldüm öldüm dirildim sabah ebe doktoru aradı kız dayanamıyor doktor hanım yetiş diye.8:Şde sezeryane aldılar epidural sezeryan oldum iğneyi vurunca o kadar rahatladım ki ağrılarım bitti uyuştum doktor hanım gülerek kızımı çıkardı ben kızımı gördüm ne olduğunu anlayamadan uykuya dalmışım uyandığımda asansördeydim kocacım başımda güzel bişeyler söyledi ama hatırlamıyorum . odaya girdiğimde kızım beni bekliyordu. hemen kızımı aldım ve emzirmeye başladım süt çok azdı ama kızım o kadar güzel emiyordu ki hala kızımın o haline aşığım................

biraz uzun oldu kusura bakmayın ama ancak bu kadar kısaltabildim canım yavrumun her anını paylaşmak istedim hepinize sevgiler

zambakcım paylaşımın için çok tesekkurlerr....analı babalı buyusun ınş..

Son düzenleme:
canım benm allah kızınızı sizlere bağışlasın.uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür sürsün inşallah:)

zambakçım allahım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin işallah

allah analı babalı büyütsğn canım darısı basımıza ama şimdi iyice korktum doğumdan bende normal istiyorum çünkü

allah analı babalı buyutmeyı nasıb etsın vatana mıllete hayırlı evlat olur ınsallah

sağolun kızlar korkmayın bence çünkü doğum çok zor olabilir ister sezeryan olsun ister normal elbette zor ama inanın hepsi birkaç gün şimdi hiç çektiğim acıları hatırlamıyorum bile kızıma minik fareme bir sarılıyorum herşey geçiyo sonunda böyle bir nimete kavuştuktan sonra 10 doğum sancısı bile çekerim canım kızıma herşey değer..............

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım adını ne koydunuz ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…