• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik kizimla biz evimizdeyiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi çakıltaşı_m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ç

çakıltaşı_m

Ziyaretçi
..........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
COLOR="Purple"]cakılım hoşgeldınız canım yaa..
gozun aydın olsun Allah analı babalı buytsun inş..
tebrık edıyorum..
bız de cok merak ettık senı ve özgemizi...
neysekı sağsağlım donmusunuz yuvanıza...
kızına da maşşallaaahh anneesiii,,tosun tosun oyy oyy çok tatlı yaaa:nazar::nazar::nazar:
gozlerım dolsu vallasenağlama

özgecık 3 numara oldu annesi..
"diaomond"u bılıyorsun..
"özlemeh " ankaraya eğitime gittiğinde doğurmuşdu 35 haftalıkken sanırım..
vee özgecıkk te ekım annelerinin 3. bebeği olarak dunyaya açtı gözlerini..
arzulanka" da carş. gunu sanırım sabah anıden suyu gelmiş ve öğlen sezaryene almışlar.oda kavuştu yavrusuna...4. bebeğimiz de geldı boylece..
Duaların içinn çoook teşekkürler cakılcım.. Allah yavruunu bağışlasın sana..
guzel kızınla yuvanızda mutlu bir hayat dileğiyle.
darısı başımıza...
[/COLOR]

Son düzenleme:
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..maşallah bu ne güzellik allahım nazarlardan saklasın bu güzel meleği...

canım tebrık ederım:teytey:: allah analı babalı büyütsün kızın maasallah cok tatlı :emir_bebek:darısı bizim başımıza:bbo:

canımmmmmmmmm benimmmm hoşgeldinnnn minik özgemizleeeea.s.canım rabbim analı babalı büyütsün inşallahhhhhhh.maşallah çok tatlı bizim özgemizz.ayrıca duaların için Allah razı olsun.özgemizi ve seni öpüyoruz kendine ve meleğine iyi bak Şeniz

Canımcım ne kadar tatlı şey bu resimde böyleyse kendisi kimbilir nasıl.allah razı olsun dualarını duymuştur rabbim bizleride bir avazda kurtarsın inşallah.sen işini bitirdin sırayı bize devrettin:))sen zayıf falan diyordun ama 4150 çok iyi maşallah demekki 40 haftayı bekleseydi 5 kg olurmuş prenses:))kendine ve kızına çok iyi bak öpüyoruz siziiiiiiiiiiii

canım gozunaydın allah analı babalı buyutsun darısı tum ısteyenlere ınallahhhhh

çakılcım canım gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün gerçekten de pek şekermiş özgemiz 4 kilo ha tam sevmelik yani darısı başımıza....

a.s.Canım Allah bebeğine ve sana sağlıklı mutlu uzun ömürler versin(tabiki eşinede)çok tatlı bebeğin Allahım bizlerede o güzel günleri nasip eder umarım.çok sevindim çok mutlu oldum sizin adınıza.

çakılcım gözün aydın canım,allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin özgemize inşallah,maşallah çok tatlı kızın,duaların için de çok sağol canım,
çok merak ettik seni ve özgeni hatta olcaycım hafiyelik yaptı bugün sabah haberini almıştık

:nazar::nazar:maşşallah güzel kızına nazar deymesin,tosuncukkk Rabbim analı babalı hayırlı uzun ömürler versin sizlere artık darısı bizim başımıza eminim muhteşem bir duygudur şimdiden heyecanlanıyorum,duygulanıyorum bende,şurda 2 yada 3 haftam kaldı miniğime kavuşmama inşallah hepimiz sağ sağlim yavrularımızı alırız kucaklarımıza:Saruboceq::ecrin_bebek:

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsina.s.a.s.

cakılımmm allahıma binlerce şükür sağsalim aldın meleğini kucağına.tamdaa gönlüne göre vermiş allah.hep bacak ısırmalarının hayalini kurardın:) meleğim ne de tatlı.allah analı- babalı ve bizimle büyütsün inşlallah:)

çakılımmm canım benim Şenizhoşgeldin,tebrik ederimm!! maşallah Özge'mize.:nazar:.ne kadar tatlı bir bebek.Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:.gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını.umarım sezaryen sonrası da rahat geçmiştir.bi ara fırsat bulursan onu da yaz canım..ben de önümüzdeki cuma olucam sezaryen...

minik meleğin ve eşinle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeni dilerimma.s.

Tebrik ederim çakılıma.s. Allah analı babalı büyütsün:ecrin_bebek: darısı bizlerin başına çok tatlı bebeğin maşşallah nazar değmesin :nazar:

CANIMMMMMMMM

Nihayet geldin güzelim valla acayip merak ettik seni kardeşim haber verir demiştin ya öldük öldük dirildik ama tabii bu kadar güzel bebeği gördünüz insan kendini alamaz bu dünya tatlısından :nazar:ALLAH' ım :nazar:korusun güzelim ALLAH analı babalı büyütsün inşallah...Maşallah benim kuzucuğuma ALLAH bağışlasın bitanem...Ben bi hafiyelik yaptım umarım kızmazsın bana dr.aynıydı ya kardeşimle dün akşam aldım ben senin iyi haberlerini kardeşim dr.aradı.Hatta pzt günü kardeşimde bi arkadaşını ziyarete gitmiş hastaneye o da doğum yapmış o gün.pzt söylemiştim aaa bilseydim sorar bulur tanıtırdım kendimi geçmiş olsun derdim dedi.Düne kadar senden de haber çıkmayınca tek çare arattık artık dr.O da çok iyi maşallah kimse merak etmesin demiş...Ya işte kaçmadı yine bizden dünya küçük aldık haberini valla...Canım ÇAKIL' ım tekrar güle güle büyüt bitanem ALLAH bağışlasın...hihoyyyt:1hug::nazar:a.s.

senağlamasenağlamaanacım aynı kendim doğurmuş gibi oldum lennsenağlama
maşallah:nazar::nazar::nazar:tombik kızına ısr işte bol bol..allah kokusunu burnundan eksik etmesin çakılım darıs başımıza:Saruboceq:

amannn çakılım ikiniz de kurtulmuşunuz hayırlısıyla, allah bebişine siizinle birlikte nice uzun seneler nasip etsi:nazar:n inşallah,a.s. kız buruşuk buruşuk yerim ben onu, pek tatlı bebişin nazar olmasın, güle güle büyütün

:nazar::nazar::nazar: Cakilcim,dunya tatlisi bir kiz dogurmussun.Masallah,Allah anali babali buyutsun.:nazar::nazar::nazar:

ayy ne guzel darısı bekleyen hamişlerın basına heyecan basıo ekım annelerı doğum yaptıkça:D

Back