• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik kağanıma minik tospaaa :D

ayyy çok güzel olmuş bayıldımmm, bnde yapcem bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden ayy hayırlı doğumlar bu arada, ay ne güzel olcak bebeğini görcen, çok güzel oluo o an yaaa hihoyyyt

bayıldııııııııııııııııııım bende yapçam aynısındaaaaaaaaan
gerçekten çok süper olmuş ellerine sağlık. el işi oyuncaklara bayılırım. bende kendimce küçük bebekler örüyorum.
tospiiiine bayıldım canım allah güle güle oğluşuna oynamayı nasip etsin...

ay ay çok tatlı olmuş.oğluşun saglıklı günlerde oynasın inşallahh...

ayyy çok güzel olmuş bayıldımmm, bnde yapcem bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden ayy hayırlı doğumlar bu arada, ay ne güzel olcak bebeğini görcen, çok güzel oluo o an yaaa hihoyyyt

Teşekkürler kızlar, beğendiğinize çok sevindik
a.sa.s.

canım benim dün doğumun varmış galiba.. yeni okudum...
allah yardımcın olsun canım.. bebişin nasıl.. ya sen nasılsın iyimisin şimdi..

çok çok çok tatlı olmuş ellerine sağlıkk valla ben çok beğendim benim olsa bu yaşta ben bile oynarım yanişanslı olacak inşallahh kağancığımızzz

canım çok guzelolmuşya.buarda kaanında gelmiş sanirim kutluyorum hoşgeldın kaan bebek

aaa manyak güzel olmuşş bayıldımmmm

canım benim dün doğumun varmış galiba.. yeni okudum...
allah yardımcın olsun canım.. bebişin nasıl.. ya sen nasılsın iyimisin şimdi..

çok çok çok tatlı olmuş ellerine sağlıkk valla ben çok beğendim benim olsa bu yaşta ben bile oynarım yanişanslı olacak inşallahh kağancığımızzz

canım çok guzelolmuşya.buarda kaanında gelmiş sanirim kutluyorum hoşgeldın kaan bebek

Teşekkürler kızlar, artık evdeyiz oğluşumla, benim biraz ağrım var ama normal sanırım, inş. kısa zamanda bunlarda geçer
a.s.a.s.

Aman yaa pek şirin olmuş, oyuncaklara meraklı bendeniz:1rolleyes:.. Ellerinize sağlık sağlıklı günlerde oynasın miniğiniz inşallah...a.s.

hayırlı olsun bebeğin canım güle güle sağlıkla büyüt inşllahha rabbimmm kötü gözden nazardan korusun maşşallahh süphanallahhh

Aman yaa pek şirin olmuş, oyuncaklara meraklı bendeniz:1rolleyes:.. Ellerinize sağlık sağlıklı günlerde oynasın miniğiniz inşallah...a.s.

hayırlı olsun bebeğin canım güle güle sağlıkla büyüt inşllahha rabbimmm kötü gözden nazardan korusun maşşallahh süphanallahhh

çok tatlı olmuş gule gule oynasın şeker bebekk :)

Teşekkürler kızlar öptük sizii ŞenizŞeniz

canım çok güzel olmuş ya
allah analı babalı büyütsün
sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin allah

çok tatlı olmuş canım bebeğinede Allahım hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin

Back