"Minik ilkbaharım" hayatımıza hoşgeldin...

canbahar

Bahar'ımm...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
1.367
0
YARADAN,çok aratmadan isteyen,ellerini açıp dua eden herkese nasip etsin bu duyguyu.Ben 6 ay önce boş gebelik geçirdim.Üzüntülü günlerden sonra mutlu bir başlangıç.ALLAH bozmasın hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Unutmayın,her kış sonrasında bahardır gelen.Benim ki "ilkbahar".Soyadımdan ötürü.

allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin canım .Allahım bu dünya da tüm kadınlara bu güzel duyguyu yaşatsın :Saruboceq:

tebrikler canim
hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

:nazar:canım hayırlı olsun ...allah tamamına erdirsin....sağlıklala sıhhatle gelsin bebişinnnnnnn:Saruboceq:

YARADAN,çok aratmadan isteyen,ellerini açıp dua eden herkese nasip etsin bu duyguyu.Ben 6 ay önce boş gebelik geçirdim.Üzüntülü günlerden sonra mutlu bir başlangıç.ALLAH bozmasın hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Unutmayın,her kış sonrasında bahardır gelen.Benim ki "ilkbahar".Soyadımdan ötürü.

canım gözünaydın ALLAH sag salim kucaklamayı nasip etsin...:nazar:

Rabbim insallah en hayirli zamanda kucagina almayi nasip eylesin insallah..

beqo2.jpg

opuyorumnanaktancanımm hayırlı olsun çok tebrik ediyorum seni.bende 6+1 oldum:nazar: bugün rabbim tüm bekleyenlere ve bize sağlıklı hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin.isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın inşaaallllahhh:Saruboceq:.

X