Çocuk çok fazla ısrar etti bende kırmadım eşimde isteyince bir defaya mahsus olarak ses etmedimNasıl kabul ettiniz ortada yatma konusunda?
Hayır dedim nolucak çocuk dedi. Hayır bakım tatlı tatlı çocuğa da anlattım dedim ki bak burası senin yatağın senin için burayı hazırlayacağım diye inat etti bozmadım bende. Eşim de olsun falan diyince ilk olduğu için tepki göstermedim ama ilk ve son olacağını düşünüyorum. Yani demek istediğim buydu çocuk büyümüş de küçülmüş laf anlatmak çok güç. Benim yatağım nerde bu evde benim yatağım sizin yatağınız gibi şeyler söyledi ee gelde buna laf anlat veya uğraşmaya çalış nasıl yapacaksın ?Ben o konuda zaten demistim ilk postumda.. elini verip kolunu kaptiracaksan haklisin demistim.. iyi niyetinin suistimal edilecegini dusunuyorsan esinle ciddi konusmalisin bu konuyu. Salonda vs yatmak sartiyla diye.. ya da bir daha cagirmaZsiniz.yani ortanizda yatirmasaydiniz keske…ama olan olmus tamamen esinden kaynakli dedigim
Gibi
Ve ben rahat edemiyorum. Diken üstündeyim fıtratım böyle demek ki hoşlanmıyorum çok fazla samimi olamıyorum ki yapış yapış uyumak bana göre değil ben bazen eşimi bile çekemiyorum yazın yaz günü.Ben o konuda zaten demistim ilk postumda.. elini verip kolunu kaptiracaksan haklisin demistim.. iyi niyetinin suistimal edilecegini dusunuyorsan esinle ciddi konusmalisin bu konuyu. Salonda vs yatmak sartiyla diye.. ya da bir daha cagirmaZsiniz.yani ortanizda yatirmasaydiniz keske…ama olan olmus tamamen esinden kaynakli dedigim
Gibi
Çocuk çok fazla ısrar etti bende kırmadım eşimde isteyince bir defaya mahsus olarak ses etmedim
Valla gene diyecegim ama abisi kesin bir dille diyecekti sen surda yatacaksin, bitti! Koskoca kocan laftan anlamiyor kiz daha kucuk ve dedigine gore her dedigi yapiliyor, o yuzden laftan anlamiyor. Neyse bu da tecrube olmus oldu.. bi daha cagirmaHayır dedim nolucak çocuk dedi. Hayır bakım tatlı tatlı çocuğa da anlattım dedim ki bak burası senin yatağın senin için burayı hazırlayacağım diye inat etti bozmadım bende. Eşim de olsun falan diyince ilk olduğu için tepki göstermedim ama ilk ve son olacağını düşünüyorum. Yani demek istediğim buydu çocuk büyümüş de küçülmüş laf anlatmak çok güç. Benim yatağım nerde bu evde benim yatağım sizin yatağınız gibi şeyler söyledi ee gelde buna laf anlat veya uğraşmaya çalış nasıl yapacaksın ?
Sevmek zorunda degilsin zaten..ben bile benim bebeleri yataklarina gonderiyorum yanima geldiklerinde… ve cok arada hep beraberde yattigimiz oluyor.. ama ben hayir dersem hayir evet olmaz. Herkes yerine.. dusun kendi dogurduguma oyleyim..seninki esinin kardesi, normaldirVe ben rahat edemiyorum. Diken üstündeyim fıtratım böyle demek ki hoşlanmıyorum çok fazla samimi olamıyorum ki yapış yapış uyumak bana göre değil ben bazen eşimi bile çekemiyorum yazın yaz günü.
Dediğiniz gibi her dediği yapılıyor. Eşime karşı ne demeliyim tavrım nasıl olsunValla gene diyecegim ama abisi kesin bir dille diyecekti sen surda yatacaksin, bitti! Koskoca kocan laftan anlamiyor kiz daha kucuk ve dedigine gore her dedigi yapiliyor, o yuzden laftan anlamiyor. Neyse bu da tecrube olmus oldu.. bi daha cagirma
Diyorum ya ortada yatma
Muhabbeti olmasa gene cok sknti olacagini dusunmemistm
Geçip salonda uyuma niyetim var. Belki anlar rahat edemediğimi ve tekrarlamaz diye düşünüyorumSevmek zorunda degilsin zaten..ben bile benim bebeleri yataklarina gonderiyorum yanima geldiklerinde… ve cok arada hep beraberde yattigimiz oluyor.. ama ben hayir dersem hayir evet olmaz. Herkes yerine.. dusun kendi dogurduguma oyleyim..seninki esinin kardesi, normaldir
Bilmem diger hanimlarin daha parlak fikri var mi, ama ben olsam ciddiyetimi anlamasi icin bi konusma yapardim. Ailesinin Cocuklarini nasil yetistirdiklerine karisamayacagina… ama geldiginde daha kararli davranip ayri yatirmasi gerektigini soylerdim ben olsam. Cocugun kurallari degil sizin kurallarinizin gecerli olmasi gerektigini soylemelisin.. umarim anlarDediğiniz gibi her dediği yapılıyor. Eşime karşı ne demeliyim tavrım nasıl olsun
Bugun sizde mi yani?Geçip salonda uyuma niyetim var. Belki anlar rahat edemediğimi ve tekrarlamaz diye düşünüyorum
Valla bi daha çağırmaya niyetim yok ya dediğim gibi gelsin yesin içsin gezdirelim eğlensin asla bulara bişey demiyorum ama yatma fikri hiç benlik değil hiçBilmem diger hanimlarin daha parlak fikri var mi, ama ben olsam ciddiyetimi anlamasi icin bi konusma yapardim. Ailesinin Cocuklarini nasil yetistirdiklerine karisamayacagina… ama geldiginde daha kararli davranip ayri yatirmasi gerektigini soylerdim ben olsam. Cocugun kurallari degil sizin kurallarinizin gecerli olmasi gerektigini soylemelisin.. umarim anlar
Evet bizdeBugun sizde mi yani?
Esine dersin gunu birlik plan yaparsiniz madem.Valla bi daha çağırmaya niyetim yok ya dediğim gibi gelsin yesin içsin gezdirelim eğlensin asla bulara bişey demiyorum ama yatma fikri hiç benlik değil hiç
Öyle yapmayı düşünüyorum diğer konu için ne diyorsunuzEsine dersin gunu birlik plan yaparsiniz madem.
Hangi konu icin canim?Öyle yapmayı düşünüyorum diğer konu için ne diyorsunuz
Salonda uyuma fikriHangi konu icin canim?
Cocuk uyuduysa birak onlar uyusun uyumadiysa ben ne yapar ne eder bebeyi yollardimSalonda uyuma fikri
İkisi de uyudu bende biraz sinir biraz rahatsızlık uyuyamadım.Eşime de ayrı gıcık oldum iyi niyetimi suistimal etti böyle. Neyse en iyisi tek başına rahat kafayla uyumakCocuk uyuduysa birak onlar uyusun uyumadiysa ben ne yapar ne eder bebeyi yollardimesim itiraz ederse herifide yollardim nerden cikmissa yengeyle
Abinin arasinda uyumak?bana gore cok
Yanlis
Bencede kiz tek yatmanin tadini cikar bu geceİkisi de uyudu bende biraz sinir biraz rahatsızlık uyuyamadım.Eşime de ayrı gıcık oldum iyi niyetimi suistimal etti böyle. Neyse en iyisi tek başına rahat kafayla uyumak
Ay öyle de insan salak yerine konulunca zoruna gidiyor be bacimBencede kiz tek yatmanin tadini cikar bu gece. bos yere skma canini.. bi daha yatiya almazsiniz olur biter, hayat kisa can skmaya degmeZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?