Minik görümce sorunu :)

Hayır dedim nolucak çocuk dedi. Hayır bakım tatlı tatlı çocuğa da anlattım dedim ki bak burası senin yatağın senin için burayı hazırlayacağım diye inat etti bozmadım bende. Eşim de olsun falan diyince ilk olduğu için tepki göstermedim ama ilk ve son olacağını düşünüyorum. Yani demek istediğim buydu çocuk büyümüş de küçülmüş laf anlatmak çok güç. Benim yatağım nerde bu evde benim yatağım sizin yatağınız gibi şeyler söyledi ee gelde buna laf anlat veya uğraşmaya çalış nasıl yapacaksın ?

Ve ben rahat edemiyorum. Diken üstündeyim fıtratım böyle demek ki hoşlanmıyorum çok fazla samimi olamıyorum ki yapış yapış uyumak bana göre değil ben bazen eşimi bile çekemiyorum yazın yaz günü.

Çocuk çok fazla ısrar etti bende kırmadım eşimde isteyince bir defaya mahsus olarak ses etmedim

E belliydi bunun böyle olacağı. Hiç şaşırmadım. Yok ben kendi bebeğimi bile yatırmam yok yatak odası hassasiyetim var diyorsunuz hani? Boş yere insanlar birbirine düştü o zaman.

Valla gene diyecegim ama abisi kesin bir dille diyecekti sen surda yatacaksin, bitti! Koskoca kocan laftan anlamiyor kiz daha kucuk ve dedigine gore her dedigi yapiliyor, o yuzden laftan anlamiyor. Neyse bu da tecrube olmus oldu.. bi daha cagirma

Diyorum ya ortada yatma
Muhabbeti olmasa gene cok sknti olacagini dusunmemistm

Sevmek zorunda degilsin zaten..ben bile benim bebeleri yataklarina gonderiyorum yanima geldiklerinde… ve cok arada hep beraberde yattigimiz oluyor.. ama ben hayir dersem hayir evet olmaz. Herkes yerine.. dusun kendi dogurduguma oyleyim..seninki esinin kardesi, normaldir

Dediğiniz gibi her dediği yapılıyor. Eşime karşı ne demeliyim tavrım nasıl olsun

Geçip salonda uyuma niyetim var. Belki anlar rahat edemediğimi ve tekrarlamaz diye düşünüyorum

Dediğiniz gibi her dediği yapılıyor. Eşime karşı ne demeliyim tavrım nasıl olsun
Bilmem diger hanimlarin daha parlak fikri var mi, ama ben olsam ciddiyetimi anlamasi icin bi konusma yapardim. Ailesinin Cocuklarini nasil yetistirdiklerine karisamayacagina… ama geldiginde daha kararli davranip ayri yatirmasi gerektigini soylerdim ben olsam. Cocugun kurallari degil sizin kurallarinizin gecerli olmasi gerektigini soylemelisin.. umarim anlar

Valla bi daha çağırmaya niyetim yok ya dediğim gibi gelsin yesin içsin gezdirelim eğlensin asla bulara bişey demiyorum ama yatma fikri hiç benlik değil hiç

Cocuk uyuduysa birak onlar uyusun uyumadiysa ben ne yapar ne eder bebeyi yollardim esim itiraz ederse herifide yollardim nerden cikmissa yengeyle
Abinin arasinda uyumak? bana gore cok
Yanlis
İkisi de uyudu bende biraz sinir biraz rahatsızlık uyuyamadım.Eşime de ayrı gıcık oldum iyi niyetimi suistimal etti böyle. Neyse en iyisi tek başına rahat kafayla uyumak

İkisi de uyudu bende biraz sinir biraz rahatsızlık uyuyamadım.Eşime de ayrı gıcık oldum iyi niyetimi suistimal etti böyle. Neyse en iyisi tek başına rahat kafayla uyumak
Bencede kiz tek yatmanin tadini cikar bu gece . bos yere skma canini.. bi daha yatiya almazsiniz olur biter, hayat kisa can skmaya degmeZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…