Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Minik Fındığımın Odası

çok güzel canım güle güle büyüsünde bebeğin sepetini nerden aldın ya bende onu çok beğeniyorum ama büyüdüğündede gerek kalmıyor o yüzden toplanılabiliyormu? diye sorucam sana..şu yavru ağzı sepeti..çk merak ettim çok hoş..

çok güzel canım güle güle büyüsünde bebeğin sepetini nerden aldın ya bende onu çok beğeniyorum ama büyüdüğündede gerek kalmıyor o yüzden toplanılabiliyormu? diye sorucam sana..şu yavru ağzı sepeti..çk merak ettim çok hoş..

saol canım.. maalesef katlanmıyor.. benımde hep hosuma gıtmıstı toplamasını dusunmeden aldım sımdı memnunum ve ıcınde bebegımle dahada guzel oluyor :eek:

ya bu ne düzenli ne harika bir oda opuyorumnanaktan Vallahi imrendim. Allah biz bekarlara da nasip eder inşallah:nazar:

ya çook güzel odanız...

insanın baktıkça bakası geliyor hiç çıkmasamda ordan olur.....

hele ben bebek çoraplarına bitiyorum...... çok şirinler..rabbim ağız tadıyla sağlıklı mutlu bir şekilde bebeğinizle oturmayı gülmeyi eğlenmeyi yaşamayı nasip etsin.....

rabbim lütfen bana da böyle mutlu günleri nasip et....

A dan z ye herşeyi çok güzel olmuş. Allahım sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:.

ya bu ne düzenli ne harika bir oda opuyorumnanaktan Vallahi imrendim. Allah biz bekarlara da nasip eder inşallah:nazar:

ya çook güzel odanız...

insanın baktıkça bakası geliyor hiç çıkmasamda ordan olur.....

hele ben bebek çoraplarına bitiyorum...... çok şirinler..rabbim ağız tadıyla sağlıklı mutlu bir şekilde bebeğinizle oturmayı gülmeyi eğlenmeyi yaşamayı nasip etsin.....

rabbim lütfen bana da böyle mutlu günleri nasip et....

A dan z ye herşeyi çok güzel olmuş. Allahım sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:.

saolun kızlar mevlam ınsallah tum ısteyenlere nasıp eder :Saruboceq:a.s.

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

iyi gunlerde kullansin insallah...

Herşey çok güzel canım. İyi günlerde giysin bebeğin.
Yanlız bu kadar çok kıyafeti giydirebildin mi?
Bana herkes çok fazla alma, bebek hemen büyür diyo da..Yoksa o kadar cici şeyler var ki her gördüğüme gözüm düşüyor..

Evet ya çok tatlis olmus her seyi kuuck hanimin. annesi birde itina ile yerlestimis cicilerini aaayy canim... gule gule giysin ins hepsini.. guzel saglikli gunler gecirsin odasinda ins....
Msallah Allah nazardan saklasin ins...

oda harika
esyalari harika daha ne olsun ya
ins saglicakla alirsiniz kucagniza minik meleginizi oda bu güzel odasinda ö güzel cogliklariyla cinlati verir

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

iyi gunlerde kullansin insallah...
tesekkurler a.s.

Herşey çok güzel canım. İyi günlerde giysin bebeğin.
Yanlız bu kadar çok kıyafeti giydirebildin mi?
Bana herkes çok fazla alma, bebek hemen büyür diyo da..Yoksa o kadar cici şeyler var ki her gördüğüme gözüm düşüyor..
daha 29 gunluk oldugumuzdan cok buyumedık ve sımdılık gıydırıyorum ama cok almamak daha ıyı tabıkı enazından 0 3 aylıkları cok almamak gerek canım yerimseniben
tuana hanım güle güle kullansın herşey çok güzel olmuş canım

tesekkur ederız a.s.

çok güzel olmuş sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

çok tatlı çok şeker omuş bayıldım ben sağlıkla büyüsün bebişin

Evet ya çok tatlis olmus her seyi kuuck hanimin. annesi birde itina ile yerlestimis cicilerini aaayy canim... gule gule giysin ins hepsini.. guzel saglikli gunler gecirsin odasinda ins....
Msallah Allah nazardan saklasin ins...
a.s. tesekkurler
oda harika
esyalari harika daha ne olsun ya
ins saglicakla alirsiniz kucagniza minik meleginizi oda bu güzel odasinda ö güzel cogliklariyla cinlati verir

29 gun oldu kucagıma alalı melegımı arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkurler :asigim:

X