- 25 Aralık 2007
- 3.002
- 5
- Konu Sahibi blackbird87
Canım çok güzel ve ciciler. Ben 8 aya kadar alamazdım herhalde:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canımoy oy oy miniğim benim şu cicilerine bir bak!!maşallah güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim!!
tesekkurler elacım darısı sızınde basınıza ben bıtırdım hayırlısıyl sıra sızde zemuszemusBurcucumm bayıldım odanıza çok güzell sağlıklı günlerde uyusun kızın:Saruboceq:
tesekkurlerçok beğendim cıvıl cıvıl....fındık güle güle kullansın...
eksıgı var olmayan saclarına toka kaydirigubbakcemile3 tesekkurler buaradaayy içim gittii çok güzeller güle güle büyüt hiç bir eksiği yok herşey tamam yaa saç bantlarına kadar :) çok hoş
amin sizinde melegınızın cıcılerınembende bayıldım ıyı gunlerde gıysın mınıcıklerımız :Saruboceq:canım çok güzel herşeyiniz bayıldım resmen allah güle güle kullanmayı nasip etsin
tesekkurlerçok güzelmiş herşey güle güle sağlıklı bi şekilde kullansın meleğiniz canım
amin :Saruboceq:Ayy çok güzel olmuş
Bayıldım, bayıldım...
Sağlıkla gelsin minik fındık, güzel günler de kullansın eşyalarını..
sevgiler...
çok güzel ..sağlıkla ve huzurla büyüsün inşallah...
.
7.ayın ıcındeyız bızde bıraz evet erken ama ramazana denk geldıgınden agırlasmadan sımdıden halledelım dedık hem annanesının hedıyelerı bunlar baska sehırde olunca mecbur erken hazırladık :kedi:Canım çok güzel ve ciciler. Ben 8 aya kadar alamazdım herhalde:)
evet cınsıyetı bellı olmadan ayakkabısını tulumunu coraplarını almıstım erkek ıcıme dogmustu ama kızıma kısmetmıs sırnaşık şeyGelecekte bir fenerbahceli görüyorum sanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hersey cok güzel canim benim, saglikla gelsin meleginopuyorumnanaktan
saol canım darısı ekim annelerının hepiciginin basuna :teytey:gulee gulee kullansın melegin canımmm cok guzel bayıldım bende
canım hepsi çok güzel allah kullanmaya nasip etsin ayrıca kızımın sepetiyle aynı çok kullanışlı oluyor ama 5 c. aya kadar kullan canım benden sana tavsiye kızım içinden düşmüştü sepeti görünce hemen o an gözümde canlandı çok kötü bir anı olarak kaldı bende:1no2: