Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Minik Fındığımın Odası

oy oy oy miniğim benim şu cicilerine bir bak!!maşallah güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim!!
amin canım :eek:
Burcucumm bayıldım odanıza çok güzell:nazar: sağlıklı günlerde uyusun kızın:Saruboceq:
tesekkurler elacım darısı sızınde basınıza ben bıtırdım hayırlısıyl sıra sızde zemuszemus
çok beğendim cıvıl cıvıl....fındık güle güle kullansın...
tesekkurler
ayy içim gittii çok güzeller güle güle büyüt hiç bir eksiği yok herşey tamam yaa saç bantlarına kadar :) çok hoş :nazar:
eksıgı var olmayan saclarına toka kaydirigubbakcemile3 tesekkurler buarada
canım çok güzel herşeyiniz bayıldım resmen allah güle güle kullanmayı nasip etsin
amin sizinde melegınızın cıcılerınembende bayıldım ıyı gunlerde gıysın mınıcıklerımız :Saruboceq:
çok güzelmiş herşey güle güle sağlıklı bi şekilde kullansın meleğiniz canım:emir_bebek:
tesekkurler
Ayy çok güzel olmuş :nazar:
Bayıldım, bayıldım...
Sağlıkla gelsin minik fındık, güzel günler de kullansın eşyalarını..
sevgiler...
amin :Saruboceq:

çok güzel ..sağlıkla ve huzurla büyüsün inşallah...
.

Canım çok güzel ve ciciler. Ben 8 aya kadar alamazdım herhalde:)
7.ayın ıcındeyız bızde bıraz evet erken ama ramazana denk geldıgınden agırlasmadan sımdıden halledelım dedık hem annanesının hedıyelerı bunlar baska sehırde olunca mecbur erken hazırladık :kedi:
Gelecekte bir fenerbahceli görüyorum sanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hersey cok güzel canim benim, saglikla gelsin meleginopuyorumnanaktan
evet cınsıyetı bellı olmadan ayakkabısını tulumunu coraplarını almıstım erkek ıcıme dogmustu ama kızıma kısmetmıs sırnaşık şey

gulee gulee kullansın melegin canımmm cok guzel bayıldım bende :nazar:
saol canım darısı ekim annelerının hepiciginin basuna :teytey:
tabı bekleyen herkezın ayrıca :kedi:

:emir_bebek:canım hepsi çok güzel allah kullanmaya nasip etsin ayrıca kızımın sepetiyle aynı çok kullanışlı oluyor ama 5 c. aya kadar kullan canım benden sana tavsiye kızım içinden düşmüştü sepeti görünce hemen o an gözümde canlandı çok kötü bir anı olarak kaldı bende:1no2:

:emir_bebek:canım hepsi çok güzel allah kullanmaya nasip etsin ayrıca kızımın sepetiyle aynı çok kullanışlı oluyor ama 5 c. aya kadar kullan canım benden sana tavsiye kızım içinden düşmüştü sepeti görünce hemen o an gözümde canlandı çok kötü bir anı olarak kaldı bende:1no2:

odayı hazırlayana kadar 5.5 aylık yegenım yattı 1hafta ıcınde bısey olmadı bunların ıkı cesıdı var asagı yukarı olup sallanan bıde yerınden sallananlar var benımkısı sallanıldıgında dusulucek gıbı degıl CADIARZU acaba dusermı sımdı benımde kafama takıldı bılgılendırdıgın ıcın tesekkurler a.s.

canım benimki sallanmıyordu sabitti bi cumartesi akşamı eşime dedim canım artık biz bu sepeti kaldıralım elifi yatağına yatıralım demez olaydım pazar sabahı bi gümbürtüyle fırladım yatağımdan kızım yere düşmüş çıldırdım baktım çocuktan çıt çıkmıyor hemen has. götürdük dr. muayene etti bir şey olmadığı söyledi çok şükür o gün bu gündür sepet kullanan bütün arkadaşlarımı uyarıyorum benim başıma geldi allah başka kimseye yaşatmasın çok korkmuştum canımsenağlama

odasıda cicileride çok güzeller
sağlıcakla gelsin, güle güle kullansın minik fındığın

mevlutte kucakları dolasırken ıcıne koymak ıcın cicimiz:kedi:

orgu battanıyemiz :eek:

buda ıkıncı orgu battimiz

Hepsi çok güzel cicilerinin,güle güle kullanın bebişinizle,sağlıkla sıhhatle inşallah...

burcu 87 maşallah kızının herşeyi tamam tek eksik bebeğin oda en kısa zamanda sağlıkla gelir inşallah.. sallanan beşiği bizimkinden çok rahat ama yıkayamıyorum beşiğin kumaşını tek sorun o...
prenseslere layık bi oda ve tüm ihtiyaçlarının hazırlamışsın bebeğinin..
benim içimde ukte kaldı görümcemin oğlunun karyolasını aldık büyüyünce orda yatcak kızıma güzel bi oda hazırlayamadım bile :KK43:

burcum iyi günlerde kullansın meleğin odasını..çok güzel olmuşş..çok beğendimmmmmyerimseniben

odaya bayıldım tatlım yaaaa muhteşem ellerinize sağlık
allah bebeşini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hastahane cıkıslarımız

onluklerımız ve agız bezlerımız

battanıyelerımız

bantlarımız sapkalarımız

coraplarımız

cicilerimiz ayakkabılarımız ve cantamız

allah nazardan saklasın tatlım bayıldım prensesinin cicilerine ii günlerde sağlıkla giyer inş. opuyorumnanaktan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

( bu arada mevlütte kucaktan kucağa dolansın diye alınan alt açmamızda aynı şaka gibi yawww allahtan cinsiyetler farklı ii günlerde kullansın bebişlerimiz )

Son düzenleme:
X