Minik Erkekim Geldi :)

tiara_

Minik Erkek'imm..
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
519
1
46
İstanbul
9 ayın sonunda tam gününde minik erkekim Çınar'ım dünyaya geldi duyduk duymadık kalmasınnn teyzeleri

Allah analı babalı büyütsün inşallah
rabbim güzel yazılar yazsın,sağlıklı mutlu bir ömür sürsün

ay allah analı babalı büyütsün allah banada bu güzel günü nasip etsin çok sancınız oldumu ben azcık korkuyorumda

Allah analı babalı büyütsün inşallah
rabbim güzel yazılar yazsın,sağlıklı mutlu bir ömür sürsün

amiiin canım güzel dileklerin için saol

ay allah analı babalı büyütsün allah banada bu güzel günü nasip etsin çok sancınız oldumu ben azcık korkuyorumda

amiin canım. korkutmak istemem ama ben sezeryanı öneriyorum hayatımın en büyük hatası diyebilirim normal doğum o günü hatırlamak dahi istemiyorum kişiden kişiye değişyo ama ben 10 saat şiddetli bi sancı çektim öldürmelerini istedim resmen beni o derece ama etkilemiyim ben seni yinede belki senin rahat olur

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

bahtı talihi güzel olsun İnşallah

Allah acılarını göstermesin hiç

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

bahtı talihi güzel olsun İnşallah

Allah acılarını göstermesin hiç

allah analı babalı büyütsün. nazarlardan saklasın

Allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı büyütsün, rabbim bahtını açık etsin

allah analı babalı büyütsün

Oyh Allah anali babali büyütsün ve tüm kötülüklerden korusun

güle güle büyüt

hepinize tek tek teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Amiiinnn.! Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canim cok sevindim inanki, Hayirli mutlu Saglikli uzun omurlu olmasi dilegiyle.....

Ve tabi darisi bana insallah, Bende bebisimi sagliklica kucagima alirim insallahhhh

Canim cok sevindim inanki, Hayirli mutlu Saglikli uzun omurlu olmasi dilegiyle.....

Ve tabi darisi bana insallah, Bende bebisimi sagliklica kucagima alirim insallahhhh

çok sağol canım amiiiin.. darısı başına, kolay doğumla sağlıkla bebişine kavuşursan inşallahhh

Allah anne-babasına bağışlasın hayırlı bir evlat olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…