Minik eller

bak doru bide öyle denmisti bende hatirladimmmama iy oldu seni olaydan sonra cok sevdimm belliydi neka iy bi kis oldugunnevet bide uzaklastirildinnn üüzülmüstüm bidaha kimseyle bosver kiscem tartismaaaaa

çok tesekür hayalim sende ölesin bi sen bırakmadın peşimi zaten sana dedektif madalyasını taktim ediyorum ve sadık arkadaş madalyasını buyur

seni birakirmiyim hec sevdigim kiscelri birakmam illaki bi sesini duymam lasimmm

bak doru bide öyle denmisti bende hatirladimmmama iy oldu seni olaydan sonra cok sevdimm belliydi neka iy bi kis oldugunnevet bide uzaklastirildinnn üüzülmüstüm bidaha kimseyle bosver kiscem tartismaaaaa

öle yapcam zatan
ama baska topikten gelip kendi aralarında konusuyolar
bizi takan yoktu ondan uyuz olmuştum

öle yapcam zatan
ama baska topikten gelip kendi aralarında konusuyolar
bizi takan yoktu ondan uyuz olmuştum

biraz okudum siz hakliydinizz ama iste haklida olunsa tartismada olan herkes ceza aliyoo

hamilim bizim topikede gel uzak durma hem topik ilhannazima devredildi oda seni severrr kapimiz acik sana unutmaaaaa

mügem ses ver ............. kızlar uzaktan okumayın gelin kaynasalım kızzzzzzzzzzzz

Hamilll sen kendi topigini bırak gelin burda topuk açın şimdi sana ne geliyor bak
klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…