kız bilmiyonmu erkeklerde üye oluyo buraya
aa haarbidenmi kız
ne konusun gızızzzzzzzzzzzzzz
olur kız ismiyle olur ama biz yakalarız dimi bacılar
vallakiscem tanismamizi bi görseydin film gibiydi bu hamilimizi kovduk gitmedi bi arkadasimiz senin yasin 14 falan git sütünü ic uyu dedi hamilim sabrettiii ben erkek degilim ispatliycam dedi facesini verdi öyle ikna oldukkk
vallakiscem tanismamizi bi görseydin film gibiydi bu hamilimizi kovduk gitmedi bi arkadasimiz senin yasin 14 falan git sütünü ic uyu dedi hamilim sabrettiii ben erkek degilim ispatliycam dedi facesini verdi öyle ikna oldukkk
yaz kız yaz yaz yaz yaz
allahım ya rabbim nasıl erkek zannetiniz ne dedi de oyle zannetiniz kız
nasıl açtığım konu sende sasırdın demi
ananm bendede ne sabır varmış bisürü laf yemişim ben hala burdayım gidiyom ben
yaw topik osirada kalabalikti selam vermis ama görmemisizzzzsonram parmak olayini sordugu mesaji görünce aha bu direk erkek dedik niye durup duruken parmak olayini soruyo dedikk sikistirmaya basladik tabii hamilimde yeni üye olmus acemi biz sordukca sasiriyo ..bizde aha sasiriyo bu kesin erkek dedikk.... basladik kovalamayaaaa hamilim gitmiyo ben kizim diyo biz degilsin git burdan diyozz... sonram gelin facemi veriyom dedi gördükki güzel bi ksice anladik ama gec anladikkk kis oldugunuu
gitme ama ben senin sabrini sevdimmmmmm birakmadim ogün bu gündür annecigin babacigin cok iyi yetistirmis senii cok sayygiliydinnn hamilimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?