Minik eller

aa haarbidenmi kız

vallakiscem tanismamizi bi görseydin film gibiydi bu hamilimizi kovduk gitmedi bi arkadasimiz senin yasin 14 falan git sütünü ic uyu dedi hamilim sabrettiii ben erkek degilim ispatliycam dedi facesini verdi öyle ikna oldukkk

vallakiscem tanismamizi bi görseydin film gibiydi bu hamilimizi kovduk gitmedi bi arkadasimiz senin yasin 14 falan git sütünü ic uyu dedi hamilim sabrettiii ben erkek degilim ispatliycam dedi facesini verdi öyle ikna oldukkk

ananm bendede ne sabır varmış bisürü laf yemişim ben hala burdayım gidiyom ben

allahım ya rabbim nasıl erkek zannetiniz ne dedi de oyle zannetiniz kız

allahım ya rabbim nasıl erkek zannetiniz ne dedi de oyle zannetiniz kız

yaw topik osirada kalabalikti selam vermis ama görmemisizzzzsonram parmak olayini sordugu mesaji görünce aha bu direk erkek dedik niye durup duruken parmak olayini soruyo dedikksikistirmaya basladik tabiihamilimde yeni üye olmus acemi biz sordukca sasiriyo ..bizde aha sasiriyo bu kesin erkek dedikk....basladik kovalamayaaaahamilim gitmiyo ben kizim diyo biz degilsin git burdan diyozz... sonram gelin facemi veriyom dedi gördükki güzel bi ksice anladik ama gec anladikkk kis oldugunuu

Son düzenleme:
ananm bendede ne sabır varmış bisürü laf yemişim ben hala burdayım gidiyom ben

gitme ama ben senin sabrini sevdimmmmmm birakmadim ogün bu gündür annecigin babacigin cok iyi yetistirmis senii cok sayygiliydinnn hamilimmmmm

ahhhh ahhhhhh ne cektim be ne coçuklugum kaldı ne erkekliğim nede süt içmem hatta biride noldu sustun regl mi oldun yazmıştı anam bi sinirlendim ama gidememiştim eeeeee ünlü olmanın 1. basamagı buymuş onu öğrendim dersimi aldım hatta bi ara kızlarla tartıştım uzaklastırıldım topikten ne cekmişim be hayatım roman olmuş gız

gitme ama ben senin sabrini sevdimmmmmm birakmadim ogün bu gündür annecigin babacigin cok iyi yetistirmis senii cok sayygiliydinnn hamilimmmmm

çok tesekür hayalim sende ölesin bi sen bırakmadın peşimi zaten sana dedektif madalyasını taktim ediyorum ve sadık arkadaş madalyasını buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…