Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebeğim siyah ama sadece sol patisi beyaz ve de gögus kısmında bi tutam beyaz tüyleri var :asigim:
Evett foto istioruss :lepi:Benim bebeğim siyah ama sadece sol patisi beyaz ve de gögus kısmında bi tutam beyaz tüyleri var :asigim:
Teşekkür ederiz ablasıııı :asigim:amanınn bu ne bööleeee,şekerleme bişey buuu,maşallah onaaaaopuyorumnanaktan
kızınız coook tatlıymıs yaa :) Oğluşumun fotosunu eklerim tabii ama nasıl eklendigini bilmiyorum eger tarif ederseniz neden olmasın :)
Sağol canımcım kızımı beğendiğin için xx
Öncelikle bu linke tıklıyorsun >>>Tıkla BACIM<<<
Sonra Browse'dan resmini seç
Ebatlarını 640*480 seç en ideal onlar forum için
Şimdi yükleye bas
Açılan sayfadan sol tarafta Forum Kodu (3. sıra) içerisindeki linki direk buraya kopyala ve yapıştır..
:1hug:
süüpppersinnnn tatlımm benim:)
çok iyi anlatım ''bacımm'' kaydirigubbakcemile3
ama cevapla yapıp,o sayfanın sonundaki eklenti ekleyi tıklayıp,göz at yaparak,kendi albümünden foto yükleyebilirsinopuyorumnanaktan
hadi bekliyoruz:)
bilemiyorum inşallah yapabildim aslında en belirgin özelliği gözleri maviş maviş ama resimlerde flaş patlamış hep
CAnımmmmm çok şeker miyavınnnnnn.. Gözleri fosforlu olunca ve ışık vurunca öyle oluyor... Allah sana bağışlasınn... Değişik bi kedi.. ne cinsi ne ? :1hug:
tarçınlı kurabiye;
harika yaa
papyonada bak sen yakışıklım yerim seni yaa
Allah nazarlardan korusun
Allah size bağışlasın uzun uzun saglık ömürleri olsun hepsinin inşallah