Minik canlar için sizde bir imza atın.

Malesef böyle insanlar (!) var dünyanın her yerinde
Umarız çabalarımız bir sonuç verir
Daha önce medyada bu haber çıkmamıştı
Artık bütün haber sitelerinde var
Umarım tv'de de haber olur

benim hayvanlara ilgili alakamı anlatsam roman olur bir örnek veriyim elimde bir simit varken yolda gördüğüm aç hayvana direk veririm ben o gün aç kalırım o derece nerde bir hayvana eziyet görsem hemen koşlarım kavga çıkarırım o hayvanı ordan kurtarırım yatarken rabbimi hep dua ederim onlar için onları koru rabbim heleki kış aylarında sıcak bir yuva bulsunlar diye bu haberi görüncede acayip etkilendim hemen imza attım şimdide heryerde paylaşıcam sağolun sizlerdende allah razı olsun

kızlar faceye paylaştım herkes atıyo üye oldugum tüm forumlara paylaştım tanıdıgım herkese yolluyorum

kızlar faceye paylaştım herkes atıyo üye oldugum tüm forumlara paylaştım tanıdıgım herkese yolluyorum

Keşke herkes senin gibi olsa
Ne kadar fazla insana ulaşabilirsek o kadar iyi olacak
Desteğin için teşekkürler
Duyarlı insanları gördükçe biraz olsun içim rahatlıyor

sitede yazdığına göre toplam imza 44.600 küsür. sanırım hala devam ediyor.

Ukrayna'da sokak köpeklerinin 900 derecelik fırınlarda canlı canlı katledilmesine dünyadan gelen tepkilere sonunda UEFA dur dedi. Açılan imza sayfalarında toplanan 100 binlerce imza ve UEFA'ya gönderilen mektuplar geç de olsa UEFA'nın harekete geçmesini sağladı.

Bilindiği üzere Ukrayna, yapılacak olan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi sokaktaki kedi ve köpeklerden kurtulmaya çalışıyor ve hayvanları henüz canlıyken yakarak itlaf ediyordu. UEFA Başkanı Michel Platini, ülkeye ziyareti sırasında sokak hayvanlarının fazlalığı karşısında endişelenince, Ukrayna Hükümeti sorunu bu hayvanları öldürerek çözme yoluna gitmişti. Platini'nin bu gereksiz yorumu, büyük bir katliamın da başlangıç noktası olmuştu. Türkiye'den de büyük katılım sağlana ve 500 bin imzaya varan baskı UEFA'nın Ukrayna Hükümeti'ni uyarmasını sağladı.
Yapılan açıklamada, UEFA'nın Ukrayna'da yaşayan sokak köpeklerine karşı bir tavrı olmadığı ve Ukrayna ile temasa geçilerek hemen katliama bir son verilmesi, barınaklar yapılması tavsiye edildi.

Ayrıca UEFA, SPA'nın Kiev dalı ile bağlanyıya geçerek sokak köpeklerinin korunması ve rehabilite edilmesi için yüklü bir yardımda bulundu. Ukrayna Çevre bakanı Mykola Zlochevsky de bir açıklama yaparak köpeklerin öldürülmesine son verildiğini duyurdu.

Bugüne kadar, Platini'nin düşünmeden ettiği bir laf ile binlerce köpek diri diri yakıldı. Gönül isterdi ki, medeniyetin beşiğinden (!) gelen bu zad, daha akıllı olsaydı da o cümleyi hiç kurmasaydı ama demek ki, vicdan ve hayvanların da can taşıdığı bilinci okumakla olmuyor!

Dünyadan ve Türkiye'den hayvan severlerin böylesine büyük bir baskısı olmasaydı, kim bilir UEFA bu duyarlılığı gösterir miydi? Hiç sanmıyoruz...

İmza veren ve ilgilenen herkese teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Bi insana (?) hayvan diyerek hakaret ettiğinizi sanmayın lütfen. İnanın bu onlara iltifat olur. Asıl hayvanlara hakaret olur!

Vicdansızlıktan da öte birşey bu.. Aklım almıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…