Minik canlar için sizde bir imza atın.

12.712
Hala imzalarınıza ihtiyaçları var destek olun arkadaşlar ........

Layd'im,sağol.Başta iyi gidiyordu ama duraksama var sanki.Ben o hızla 15.000 olur diye umut etmiştim.İmza kampanyasının süresi ne kadarmış,bilgin var mı bu konuda?:KK42:

megim mesaj kutun dolu atamadım özelden
Kedin nasıl oldu :26:

not:hallettim mesaj kutumu leydim..
pisim daha iyi demek isterdim ama henüz değil malesef:KK43:
inşallah düzelicek..

hadi arkadaşlarım..imzaya devam..

not:hallettim mesaj kutumu leydim..
pisim daha iyi demek isterdim ama henüz değil malesef:KK43:
inşallah düzelicek..

hadi arkadaşlarım..imzaya devam..

İnşallah canım ...

Bugün derslerimde de duyuru yaptım yüzlerce kişiden destek aldım şimdi hepsine maille linki verdim
15bine ulaşmaya az kaldı ...

İmza 25bine çıkarılmış :KK53:
Daha ne kadar yükseltecekler!!

Neeeeeyyyyy???25 bin....:KK53:yani artık ne desem?Ne değişecek yani?15 bin değil 25 bin kişinin imza atmış olması mı bu olayı haklı kılacak bir gösterge olacak yani?Olay zaten belli,ortada....çıkartsınlar,25 bin imza da toplanır.

25bin imza!

:KK53::KK47::KK47::KK47:

hadi yola devam arkadaşlarım..
imzaya çağıralım herkesi..

İmza toplamak için facebook hesabı açtım.Çalışmalara oradan devam edicem artık.Belki daha çok kişiye ulaşabilirim.hesabıma ulaşmak isteyen arkadaşlar özelden face kullanıcı adlarını yazabilir,ulaşabilirsem eklerim.

Sonunda haber oldu büyük haber sitelerinde

Avrupa Futbol Şampiyonası uğruna vahşet

UEFA Başkanı Michel Platini, ülkeye ziyareti sırasında sokak hayvanlarının fazlalığı karşısında endişelenince, Ukrayna Hükümeti sorunu bu hayvanları öldürerek çözme yoluna gitti. Şampiyonanın yapılacağı Lysychansk şehrinde hayvanlar vuruluyor ve hâlâ canlılarken 900 derecelik fırınlara atılıyor. Ukraynalı yetkililer mobil bir krematoryum kullanarak kısırlaştırılmış hayvanları itlaf ediyor. Köpek yakalayıcıları ve şoförlerden oluşan mobil ekip hayvanları vurmak için silahlı geziyor. Mobil krematoryum diğer şehirlere ve ilçelere de kiralanıyor. Ukraynalı hayvan hakları aktivistleri bu uygulamayı bir yıldan fazla bir süredir protesto ediyor, UEFA operasyon müdürü Martin Kallen da hayvan kontrolü adı altında yapılan hiçbir zulmü onaylamadığını söyledi ancak uygulama halen sürüyor.

Binlerce köpeğin zehirlenerek, yakılarak vahşice itlafı dünya çapında da tepkiye neden oldu. Hatta bu vahşete karşı imza kampanyaları başlatıldı. İtlafa karşı 500 bin imza toplamayı hedefleyen kampanya şimdiden 462 bin imzayı geçti. Tell Ukraine to Stop Burning Animals Alive - The Petition Site adresinden siz de imza kampanyasına katılabilirsiniz.

tamam attım kızlar ya ben bu pislik adi insanları Allah'a havale ediyorum inanın şu an gözlerimden yaşlar akıyo o vahşeti düşündükçe ama rabbime dua ediyorum ne olur kıyamet gününde o insanların nasıl yakıldıgınıda bana göster diye elbet bulacaklar cezalarını sabır rabbim sabır..

ya ben imza atıcam bebekler için ama nasıl atcagımı biliyorum ingilizce site

Sağ tarafta bir form var (yukarıdaki haber içinde verdiğim siteyi anlatıyorum)
Oradaki küçük kutucukta mrs,ms,mr gibi seçenekler var
Ms. seçin
Sonra ad soyad yazın hemen yanına
Eğer adınızın açıklanmasını istemiyorsanız dont display my name kutucuğunu işaretleyin
Daha sonra adresiniz ve bulunduğunuz şehir
ve bulunduğunuz yerin posta kodunu yazın
isteğe bağlı olarak aşağıya bir not yazabilirsiniz
ve turuncu sign butonuna basın

Teşekkürler :KK71:

Son düzenleme:
tamam attım kızlar ya ben bu pislik adi insanları Allah'a havale ediyorum inanın şu an gözlerimden yaşlar akıyo o vahşeti düşündükçe ama rabbime dua ediyorum ne olur kıyamet gününde o insanların nasıl yakıldıgınıda bana göster diye elbet bulacaklar cezalarını sabır rabbim sabır..

Malesef böyle insanlar (!) var dünyanın her yerinde
Umarız çabalarımız bir sonuç verir
Daha önce medyada bu haber çıkmamıştı
Artık bütün haber sitelerinde var
Umarım tv'de de haber olur

allah sizin belanızı versin ya elim ayagım titriyo moralim sıfır rabbim sen gör olanları sen ver cezalarını

X