Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senkolik'cim teşekkür ederim açıkladığın için attım imzamı. Bu nasıl bir vahşiliktir ya. Bizim kurbanımıza vahşet diyen hayvan hakları hayvan hakları diye yırtınan halka bak sen. Evimde iki tane kedim var konuyu yazan arkadaşın yorumunu okuyunca içim burkuldu Allah belalarını versin. Bu dünyanın birde öbür tarafı var ne istiyorlar o dilsizlerden :117:
O olimpiyatta yarışacakların yerinde olsam adımımı atmam ülkenize der çekilirdim direk.
Katliamın, can almanın insanı hayvanı olmaz, balkonda saksıda duran çiçeğin bile bizim kadar yaşama hakkı var.
Aslandan timsahtan köpekbalığından vs korkulur ya hep, aslında dünya üzerindeki en vahşi en acımasız canlı türü biziz, ben bunu bilir bunu söylerim.
İnan aynı durumdayız canım ben ömrümde böyle şey duymadım. Hayvan yakmak nedir ya ne demek bu. O hayvan hakları hayvan hakları diye yırtınan avrupa görmüyor mu bunları
Resmen kanım dondu bu ne caniliktir insan değil bunu yapanlar.İnşallah bunu yapanlarda o şekilde can verir.
Ben ve eşim solda çıkan yere bilgilerimizi yazıp sign yazan yere tıkladık şimdi oyum gitmiş olmuştur dimi.:26:İnşallah yanlış birşey yapmamışımdır...
hadi arkadaşlar..