Minik canlar için sizde bir imza atın.

chillage

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
136
131
Ukrayna'nın hayvanlara yaklaşımı malum. Şimdi de Olimpiyatlar uğruna köpekler 900 derecelik fırınlara atarak yakmaya başladılar! Evet yanlış okumadınız: OLİMPİYATLAR UĞRUNA BİNLERCE KEDİ KÖPEK 900 derecelik FIRINLARDA YAKILIYOR.
Hem de nasıl yapılıyor biliyor musunuz? Ukrayna'da kedi ve köpekleri katletmek için özel bir gezici mobil sistem kullanılıyor. Yakalanan kedi ve köpekler anında 900 derece sıcaklıkta olan bir mobil fırına atılarak yakılıyor! :KK14: Dünya'nın dört bir tarafından tepki gören bu uygulama hayvan severlerin tepkisini cekerken hayvan severler bu katliamı durdurmak için imza kampanyası düzenledi. Peki siz bu imza kampanyanıza imzanızı attınız mı?
İmza atmanız için gerekli link:

https://www.change.org/petitions/deutscher-fuball-bund-ev-stop-the-killing-of-dogs-and-cats-for-the-european-football-championship

Arkadaşlar en azından bizler sessiz kalmayalım.Bir imzadan hiç bişey eksilmez !

İnanamıyorum ya
Çok moralim bozuldu resmen vahşet korkunç bişey bu
Çok teşekkürler chillage
Destek olma fırsatı verdiğin için

Rica ederim dilekçe vs. verilmesi için imzanın 10,000 olması gerekiyor ve şuan rakam 7,320 daha çok var :/ Katiller akıllarınca temizlik yapıyolarmış :KK14:

Bu konuyu güncel tutmak lazım
Umarım ilgilenen bikaç kişi çıkar burada

Umarım :/ Bir de elimizden geldiğince sosyal ağlarda paylaşalım ki daha çok kişiye ulaşabilelim.. :KK14:

Bu nasıl birşeydir ya?inanamadım okuduklarıma,tekrar tekrar okudum.Ben girdiğimde 7,600 küsürdü rakam.Umarım hızla yükselir.

imza vermek için sayfanın açılmasıı bekliyordum.aklımdan geçenler şunlar
'' nası bi caniliktir bu yaa. diri diri köpekleri öldürmek. öldürmeyi bırak onları yakmak.
katliam gibi.iğrençççç. nası bir insalıktır bu.insan hakkı gibi hayvan hakları denen birşey var .''
tam bu sırada şimşekler çaktı
peki bizim şehitlerimizin hakkı ne olacak :KK14: En Büyük TÜRKİYE

hadi arkadaşlar............................

Allah belalarını versin diyorum ve imza atıyorum

Kızlar site ingilizce ben bişeyler yaptım ama sanırım imza attım. Bir açıklasanız da bana bende destek olmak istiyorum:26:

Kızlar site ingilizce ben bişeyler yaptım ama sanırım imza attım. Bir açıklasanız da bana bende destek olmak istiyorum:26:

Evet canım,yabancı bir site.linke tıklayıp direkt girmiştim ben.İşte solda bir tablo vardı,bazı genel bilgileri içeren.Kullanıcı ismi,e-mail,posta kodu,şehir,ülke vs....gibi.o bilgileri doldurunca en altta sing in diye imza bölümü aktif oluyor zaten.Sing in kısmına tıkladığın zaman imzayı atmış oluyorsun.yani umarım öyledir,ebn bu şekilde katıldım.İmzayı atınca açılan sayfanın üst kısmında imza sayısı var,ben attıktan sonra bir imza artmıştı rakam.Herhalde doğru yapmışızdır.

X