Bebek İkinci El Minik bit pazarı 15. sayfadan itibaren guncel

sltn7146932 .!.:
Ama olmazsa biri daha büyükse büyügü ben alırım :)
Tamam canim numaralarina ve cmlere bakayim sana donus yapicam mutlaka zaten buyuk olan sifir hic giyilmedi digeri evde az kullanildi ama kucuk olani satmaya kiyamiyorum hatira mi saklasam diye dusunuyorum bazen:confused:

Gercekten ikiside cok şirin inş oğluma nasib olur :) hımmö ikisi aynı boyut diilse büyüğü alırım sadece diğer arkadasında ihtiyacı görülür kıyamayıp satabilirsen canım ;)

Gercekten ikiside cok şirin inş oğluma nasib olur :) hımmö ikisi aynı boyut diilse büyüğü alırım sadece diğer arkadasında ihtiyacı görülür kıyamayıp satabilirsen canım :KK66:

İkisi ayni numara degil canim mavi beyaz olan daha kucuk 19 numara olmasi lazim kac cm hatirlamiyorum kirmizi beyaz olan buyuk 13 cm 21 numara olmasi lazim

Canım istanbulda hangi ilcedesin vende istanbuldayımda elden al ver yaparız

Bende ünraniyedeyim bellide gelip elden bile akabiliriz yada sizin ümraniyeye yokunuz düşse alabiliirim oldugnuz yerden :)

Eşim o tarafa iş için gelirse sen göndermeden olur ama dimi fsm hastanesine yakınmıson

[TE="sltnslm, post: 37159530, member: 541612"]Eşim o tarafa iş için gelirse sen göndermeden olur ama dimi fsm hastanesine yakınmıson[/QUOTE]

Fsm bana biraz uzak canim ayakkabiyi netlestirelim teslimat için detayları konusuruz sen kıyafetlere baktın mı? Lazim olan başka birşey varmi?

Kıyafetlede yok canım istediğim mont ihtiyacımız vardı atkı bere var onlarda sende yok :) ayakkabıda ben tamamım senden net numara ölçü bekliom canım :)

Back