- 24 Mart 2013
- 831
- 361
- 123
Duruyor mu ?Bu da orijinal puma ayakkabimiz bir kaç sefer giyildi tertemiz elden cikarmakta hala kararsizim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruyor mu ?Bu da orijinal puma ayakkabimiz bir kaç sefer giyildi tertemiz elden cikarmakta hala kararsizim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım sendeki 6-9ay mı 9-12ay mı bana haber verirsin ozaman teşekkür ettim simdidenTamamdir arife gunu eve ugramis olurum sana uyarsa ogun haber vereyim
canım öncelik benim dimi uyarsa ölçüsü :)Tamamdir arife gunu eve ugramis olurum sana uyarsa ogun haber vereyim
ben ikisinide düşünmüştüm :)Tabiki ama zaten iki adet puma ayakkabı var
Tamam canim numaralarina ve cmlere bakayim sana donus yapicam mutlaka zaten buyuk olan sifir hic giyilmedi digeri evde az kullanildi ama kucuk olani satmaya kiyamiyorum hatira mi saklasam diye dusunuyorum bazensltn7146932 .!.:Ama olmazsa biri daha büyükse büyügü ben alırım :)
Gercekten ikiside cok şirin inş oğluma nasib olur :) hımmö ikisi aynı boyut diilse büyüğü alırım sadece diğer arkadasında ihtiyacı görülür kıyamayıp satabilirsen canım![]()