Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku tulumu olarak da kullanabilirsin, ben pusete koyduğum da usumesin diye kullandim ama arabamiz olduğu için pek firsat bulamadim giydirmeye ama bayilarak almistim 20 TL fiyati[8340[/ATTACH] Bu kaç ay aralığına uygun ve uyku tulumu dimi
Bende evde degilim tulumun bedenine eve geçince bir bakarim belki yanlış hatirliyorumdursltst: 37142212 .!.:Off yaa oglum 72 cm suanama eşimle konuşup ayakkbıları cidden istiomda ayagna olurmu acaba
Bizimkide oyle ayaklarda tombis etli seneye benimle ayni giyer diyebekliyorum :) evet canim bas parmaktan topuga olc bakalim uyarsa anlasiriz ama 7 ayliksa simdi buyuk gelebilir, gerci ben simdi giydirdigim ayakkabilarin cogunu 6-7 aylikken indirimli buldukca almistim benimki simdi 1,5 yasindaAyagını baş parmaktan topuga kadar dimi :) bjk nin lisanslı ayakkabılarından almıştık 6-9ay için ama suan olmuo dört kere giydi sadece kendisi 7aylık ama tosbiğim![]()
Ölçtüm tombalagımın ayagını ince i çorapla 11,5cm tamı tamına :)
Biraz büyük olması iyi olur bi süre giyer diye umuyorum ozaman. Siz eve gidince net bilgileri verin haberleşelim olurmu :)Evde olmadigim icin bakamiyorum ama 13 cm olmasi lazim kucuk gelmez biraz buyuk olur en fazla
sltnslm .!.:Evdogün bahsettigim ayakkabısını ölçtüm oda 11,5cm yani oğlumun ayagna en en az 13 cm olsa ancak sanırım çünkü evdeki olmuo ayagna canım![]()