Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minik Beratcan'ın cesedi bulundu
23 Mart 2016 Çarşamba, 18:08:30Güncelleme: 18.36
15 gündür aranan minik Beratcan'ın cesedi Tuzla'da ormanlık alanda bulundu
HABERTÜRK HABER MERKEZİ
İstanbul Kartal'da okuldan çıktıktan sonra kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 10 yaşındaki ilkokul 4. sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük'ün Tuzla Orhanlı'daki ormanlık alanda cesedi bulundu.
İlk incelemede küçük çocuğun öldürüldüğü belirlendi.
15 GÜNDÜR BULUNAMAYAN ÇOCUK SIRRA KADEM BASTI
posta gazetesine haberini aynen paylaşıyorum yuh dedim
stanbul Kartal'da 15 gün önce ortadan kaybolan Beratcan Karakütük'ün cansız bedeni, dün akşam saatlerinde Tuzla'da ormanlık alanda bulundu. Polis cinayet yerine Beratcan'ın annesi T. Karakütük'ün görüştüğü 4 kişinin telefon kayıtlarını takibe alarak ulaştı.
Tuzla Tepeören'de boş bir arsada arama yapan polis, küçük çocuğun cansız bedenini bir menfezde buldu. Beratcan'ın boğularak öldürüldüğü belirlendi.
POLİS 'ANNESİNİN SEVGİLİSİNİ' ARIYOR
Akşam'dan Levent Albayrak'ın haberine göre polis, cinayet zanlısı olarak annesinin sevgilisi olduğu ileri sürülen ve olaydan sonra firar eden E.K'yı yakalamak için çalışma başlattı.
6 GÜN GEÇTİ BERATCAN HÂLÂ BULUNAMADI
İSTANBUL 10 YAŞINDAKİ BERATCAN'I ARIYOR!
http://m.haberturk.com/gundem/haber/1214213-minik-beratcanin-cesedi-bulundu
bende internette gördüm ...cidden çok kötü.onları gördü diye mi işlendi acaba?Ya annesinin sevgilisi miymiş adam gerçekten? İnanmak istemiyorum buna.
Ben Müge Anlı'dan takip ediyorum bu üzücü olayı ama annesi ile birlikte sevgilisi vs gibi bir durum olduğunu söylemedi. Hatta sebebi bildiğini fakat çocuk şubenin zanlının yakalanması adına gizli tuttuklarını söyledi.Ya annesinin sevgilisi miymiş adam gerçekten? İnanmak istemiyorum buna.
Aynen bende izliyorum çok alakasız bir neden dedi yani aklimiza bile gelmeyecek birsey demek ki.henüz bir açıklama yok konu hakkinda.Ben Müge Anlı'dan takip ediyorum bu üzücü olayı ama annesi ile birlikte sevgilisi vs gibi bir durum olduğunu söylemedi. Hatta sebebi bildiğini fakat çocuk şubenin zanlının yakalanması adına gizli tuttuklarını söyledi.
Müge Anlı çok alakasız bir sebep olduğunu söyledi. O yüzden bence emniyetten gerçek bir açıklama gelmeden anne ile ilgili ithamlara inanmayalım.
Yazık o kadar bitkin,üzgün ve perişandı ki cenazesine dayanamadı evladının baygınlık geçirdi. Çok acı bir durum Rabbim kimseyi evlatla sınamasın.
Zanlı yakalanınca açıklama yapılır muhakkak inşallah en yakın zamanda bulunsun da çeksin cezasını.Aynen bende izliyorum çok alakasız bir neden dedi yani aklimiza bile gelmeyecek birsey demek ki.henüz bir açıklama yok konu hakkinda.
amin inşallah kimsenin canını yakamasın bir daha ...Zanlı yakalanınca açıklama yapılır muhakkak inşallah en yakın zamanda bulunsun da çeksin cezasını.
Amin inşallah hepimizin temennisi o yönde kesinlikle.amin inşallah kimsenin canını yakamasın bir daha ...
Yakalanmis.Zanlı yakalanınca açıklama yapılır muhakkak inşallah en yakın zamanda bulunsun da çeksin cezasını.
aaa kimmiş pekiYakalanmis.
Gerçekten mi bunu duymamıştım Müge Anlı zaten yakalanması an meselesi diyordu. Çok sevindim bu habere çeksin cezasını malesef olan küçücük çocuğa oldu ama en azından cezasını çekecek katili bu da bir nebze rahatlatıyor insanı.Yakalanmis.