• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Beratcan'ın cesedi bulundu

Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.
direk meydanda sallandırcaksın bunları.baska care yok arkadasım.nese simdi kufure baslıcam

Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.
Şaka mı bu yaa :KK61:Allah o annenin de o herifinde belasını versin! bir adam evlat önüne nasıl geçebilir ya! nasıl bir toplum olduk biz !

Hapiste değil serbest. Google'dan yazınca çıkar.

Siz Dilber fırtına yı diyorsunuz. O kadın cok oldu cezaevinden çıkalı. Müge anlı da izlemiştim.

Beratcanin ailesini müge anlı da izlemiştim annesi çok kötüydü diyecek söz bulamıyorum :KK43::KK43:

Çıktığını bilmiyordum :KK43: yazıklar olsun çıkaranlara.[/QUOTE]
Evet malesef çıkmış :(

Çok üzüldüm gerçekten Allah ailesine sabır versin kim öldürdüyse o yaşta ki bir çocuğu Allahindan bulsun inşallah Allah kimseye evlat tattirmasin Allah bütün çocuklarımızı korusun inşallah

Ah yavrum ne söylenirki bu vicdansızlığın adı varmıdır!!! Hakaret etsen kaç yazar üzülsem, dövünsem giden gitmiş minik masum bir can ah yavrum bu nasıl bir vicdansızlık içim yandı...

millete bişey oldu ya kal mı geldi yoksa işi gucu yokta satanist gibi zevkmi alıyo

10 yasindaki cocuktan ne istediniz be insafsizlar.
Buyut besle muruvetini gorucegin gunleri hayal et, sonra bi cukurda cansiz bedenini bulsunlar.
Allahim sabir versin binlerce kez.

Cocuklar bilgisayar basinda oturuyor sokağa çikmiyor sokak oyunu oynamiyor diyen entellere boyle haberleri gordukce daha cok kızıyorum... Zaman artik sokakta oynama zamanı değil ... valla anne olursam fanusta buyuturum cocugumu gozumun onunden ayirmam boyle bi dunyada...

O dilber yokmuydu saf ayağına yatan şeytan. Bir kaç sene sonra göstermişti galiba nasış değişmişti konuşması bile çok şaşırmıştım :KK57:
Bu olayıda takip ediyordum hanerlerden yazık ne geldi başına kim bilir :KK43:

Ben müge anlı da takip etmiştim.
Kadının ormanı arayın dediği orman evlerinin oradaki kurfalidakiykis tek ucu samandiraya giselere falan çıkıyor piknik alanı diyim ve heryet kameralarla izleniyor 6 bölüm her bölümde bekçi falan var. Biz bir gün göle gitmistik oraya o zaman kameraları bekçileri vs fark ettim.
Beratcanin bulunduğu yer ise tuzlanin merkezine uzak bi yerde. Kamera yada bekçi piknik vs açısından bilmiyorum ama annenin dediği yer burası değildi.

Birde daha programa çıktıklarının ikinci günü anne müge anlı ya birşey söyledi müge anlı da programda söylemedi şimdi söylenecek birşey değil vs dedi.
Facebooktan yorumları okuduğumda yıllar önce kaybolan bi melih bebek varmış aileyle onlar akraba hatta bebeğin kaybolmasıyla vs alakasi var ailenin o yüzden beratcan kayboldu vs yazıyordu.

Hemen aldatma olayına baglamamak lazım hanımlar

çocuk boğularak öldürülmüş ilk belirlemelere göre

Katil servis soforuymus. Annesinin çalıştığı yerin soforuymus. Şimdi müge anlidan baktimda.

Back