Iki semt arasında Pendik var. Yakınlar yani.Kartal-Tuzla arası ne kadar mesafede ?
İstanbulu bilmediğimden sordum.Büyük ihtimal kaçırılmış o zaman.Allahım inşallah tahmin ettiğim şey olmasınIki semt arasında Pendik var. Yakınlar yani.
Çok üzüldüm çokAllah anasına babasına sabır versin.
10 yaşında bir çocuk başka neden kaçırılıp öldürülür kiİstanbulu bilmediğimden sordum.Büyük ihtimal kaçırılmış o zaman.Allahım inşallah tahmin ettiğim şey olmasın
Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.Kimin kiminle ne problemi varsa aralarında halletsinler,küçücük masum bir çocuktan ne istiyorsunuz iğrenç mahluklar.
Haberlerde katil anneyle bağlantılı diyorRabbim korusun evlatlarımızı inşallah aklıma geleni yapmamışlardır çocuğa. Annesi yıkılmıştır günlerdir kahrolmustu zaten Allah sabır versin
Anne değil şeytanmış ...Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.
Böyle haberleri okudukca insanlığımdan iki kere utanıyorum.Biz ana olalım diye totomuz iğnelerden delik deşik olsun,kadın çocuğunu azgınlığından öldürsün yada öldürtsün.Madem eşini sevmiyorsun git ayrıl.Bir de nasıl kameraların karşısında rol kesip ağlayabiliyor aklım almıyor.Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.
Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.
İzlemedim haberleri inanamıyorum ya. Bir ara programda ormanlık alandan bahsetmişti oralara da bakılsın diye. Kadın çıkarsa şok geçiririmHaberlerde katil anneyle bağlantılı diyor
Söylesin lan. Söylesin, ne olacak, boşa kocayı, belli ki evladını da sevmiyorsun zaten, öldürdüysen, boşa o kocan olacak necefli maşrapayı git sevgilinle ne b.k yiyorsan ye, evlat yahu.Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?