• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Beratcan'ın cesedi bulundu

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
Minik Beratcan'ın cesedi bulundu
23 Mart 2016 Çarşamba, 18:08:30Güncelleme: 18.36
15 gündür aranan minik Beratcan'ın cesedi Tuzla'da ormanlık alanda bulundu

HABERTÜRK HABER MERKEZİ

İstanbul Kartal'da okuldan çıktıktan sonra kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 10 yaşındaki ilkokul 4. sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük'ün Tuzla Orhanlı'daki ormanlık alanda cesedi bulundu.

İlk incelemede küçük çocuğun öldürüldüğü belirlendi.

15 GÜNDÜR BULUNAMAYAN ÇOCUK SIRRA KADEM BASTI

6 GÜN GEÇTİ BERATCAN HÂLÂ BULUNAMADI

İSTANBUL 10 YAŞINDAKİ BERATCAN'I ARIYOR!
http://m.haberturk.com/gundem/haber/1214213-minik-beratcanin-cesedi-bulundu

Son düzenleme:
Çok üzüldüm gerçekten annesini Müge Anlı'nın programında görmüştüm yazık kadıncağız perişandı Rabbim sabır versin çok acı bir durum. Küçücük çocuktan ne istediniz be Allah kahretsin sizi

Ya inanmıyorum öldürmüşler çocuğu ya.
Şerefsizler Allah belanızı versin.

Annesi ile bağlantısı varmış katilin Show haber açıkladı, Müge anlıya çıkıp 40 gün oğlunu arayan kadını unutmadım daha,oğlunun katili sevgilisiydi inşallah bununda altından böyle bi olay çıkmaz :(

Kimin kiminle ne problemi varsa aralarında halletsinler,küçücük masum bir çocuktan ne istiyorsunuz iğrenç mahluklar.
Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.

Minik Muhammed annesiyle sevgilisini birlikde görmüş,babasına söyler diye katlettiler çocuğu sonrada tv ye çıkdı 40 gün ağladı şerefsiz anası,şimdi hapisde ama ne çare.
Böyle haberleri okudukca insanlığımdan iki kere utanıyorum.Biz ana olalım diye totomuz iğnelerden delik deşik olsun,kadın çocuğunu azgınlığından öldürsün yada öldürtsün.Madem eşini sevmiyorsun git ayrıl.Bir de nasıl kameraların karşısında rol kesip ağlayabiliyor aklım almıyor.

Son düzenleme:
Söylesin lan. Söylesin, ne olacak, boşa kocayı, belli ki evladını da sevmiyorsun zaten, öldürdüysen, boşa o kocan olacak necefli maşrapayı git sevgilinle ne b.k yiyorsan ye, evlat yahu.
Korkarım bu çocukcağızın da başına fena bir iş getirip konuşmasın diye öldürdüler. Ah kıyamıyorum hiç. Bulunur elbet sorumlusu.
Biz daha 45 bebenin hesabını soramamışken bir tanesi daha kurban oldu, yazık.

Ben de bu akşam haberlerde gördüm ve çok üzüldüm.
Annenin tanıdığı biri ama o şekilde bir iliski olduğunu anlamadım ben. Adam servis soforuymus. Güzergahını takip edip incelemişler öyle bulunmuş.

Allah sabır versln umarım katili akraba veya yakın tanıdık çıkmaz

Back